JBL postupně oživí oblíbené série Xtreme, Clip a Go

JBL postupně oživí oblíbené série Xtreme, Clip a Go
2024-01-13T21:05:04+02:00
• 14. 1. 2024

JBL Xtreme 4 | Zdroj: JBL

Americká značka JBL vlastněná firmou Harman na posledním ročníku veletrhu CES v Las Vegas neukázala pouze bezdrátová sluchátka Live TWS 3 ve třech provedení. Výrobce se rozhodl v portfoliu povolit šrouby také u všech populárních reproduktorů. Z novinek pod názvem Xtreme 4, Clip 5 a Go 4 si jednoznačně vybere široké publikum.

Pro každého něco

Největší JBL Xtreme 4 za doporučenou cenu 8 620 Kč je vybaven dvě basovými reproduktory. Ty doprovází další dva měniče a dva basové zářiče. Umělá inteligence zpracovává zvuk v reálném čase a zajišťuje maximální kvalitu vycházejícího zvuku. Rozhodně nejednoho uživatele potěší vyměnitelná baterie. Ta zvládne 24 hodin provozu nebo dokonce dokáže fungovat jako powerbanka na nabíjení.

Clip 5 1920x1080x Go 4 1920x1080x

JBL Clip 5 a Go 4 | Zdroj: JBL

Zlatou střední cestou se stává JBL Clip 5 oceněný na 1 720 Kč, který přichází s robustnější karabinou oproti předchůdci. Pokračovat můžeme zvýšeným výkonem u celého audio systému, celkovou 12hodinovou výdrží či šesti možnostmi u barevných provedení. Nejmenší zástupce v podobě modelu JBL Go 4 s českou cenovkou 1 230 Kč bude kromě kompaktních rozměrů lákat určitě na 7hodinovou výdrž a opět vylepšený zvuk.

Všichni tři zástupci sdílejí certifikaci odolnosti IP67, funkci Bluetooth 5.3 s Low Energy Audio, připojení více zařízení mezi sebou pomocí Auracast a podporu aplikace JBL Portable.

Zdroje: jbl.cz, phonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat