Plnou parou vpřed komerční článek

Plnou parou vpřed [komerční článek]
2024-01-03T11:00:38+02:00
• 3. 1. 2024

Zdroj: TOMTOP

Dnes se můžeme společně podívat na zajímavou „vychytávku“, která na první pohled možná nepůsobí nijak zázračně, ale dokáže nám ulehčit naše každodenní fungování. Jedná se o speciální parní žehličku, která funguje na principu horké páry, a má oproti klasické žehličce, kterou všichni dávno známe, řadu výhod. Dobrá zpráva je, že pro vás máme rovnou dva modely, mezi kterými si můžete vybrat: Xiaomi Mijia Steamer, a Zajia Garment Steamer. A druhou dobrou zprávou je, že oba tyto šikovné přístroje můžete mít s výraznou slevou.

Xiaomi Mijia Steam Iron

Zdroj: TOMTOP

Co umí Xiaomi Mijia Steamer

Mijia Steamer je přístroj, který snadno udržíte v ruce, a jedním stisknutím tlačítka vypustí horkou páru o teplotě 120 °C pod tlakem 20 kPa. Tato pára vystupuje z hliníkového předního panelu pokrytého speciální keramickou vrstvou, která je navržena tak, aby byla maximálně bezpečná a šetrná k ošetřovanému oblečení. A právě tato pára dokáže nejenom skvěle vyžehlit vaše šaty, ale také efektivně likviduje bakterie a také roztoče. A to až s 99,9% úspěšností!

Samotný přístroj je navržen tak, že k tělu, které držíte v ruce, se snadno připojí nádržka na 160 ml vody, která právě slouží jako zdroj vytvářené páry. Co je skvělé je, že Xiaomi Mijia Steamer je skvěle kompaktní a zabere naprosté minimum místa, když jej zrovna nepoužíváte.

Aktuálně navíc máte možnost využít skvělé slevy: Xiaomi Mijia Steamer je k dispozici s 66% slevou, takže může být váš jen za 894 Kč, a to včetně dopravy. Objednávat můžete ZDE.

Xiaomi Mijia Steam Iron

Zdroj: TOMTOP

A co třeba Zajia Garment Steamer?

Tento přístroj od Zajia je již druhou generací parní žehličky, která používá unikátní technologii SteamPlus. Díky tomu horká pára snadno a rychle pronikne do oblečení.

Uvnitř přístroje dochází díky rychlému zahřátí vody na teplotu až 140 °C k vytváření horké páry. Ta vystupuje ven tryskou vyrobenou ze speciální hliníkové slitiny, a pod vysokým tlakem ošetřuje vaše oblečení. Povrchová keramická vrstva se stará o to, aby šaty nebyly nikterak poškozeny, a speciální panel se zápornými ionty poskytuje sekundární zahřívání.

Zajia Garment Steamer Iron

Zdroj: TOMTOP

Velkou výhodou Zajia steameru je perfektní skladnost. Přístroj totiž existuje ve skládací verzi, kdy se (podobně jako třeba u fénu) sklopí rukojeť. Stejně tak nádržka na vodu má pouze 100 ml, takže je velmi kompaktní. Můžete si jej tady vzít klidně i na cesty, a v zavazadle zabere naprosté minimum místa.

Určitě vás zajímá cena: právě teď můžete využít slevu 44 %, což znamená cenu jen 1.229 Kč včetně dopravy.

A teď pozor: zadáte-li v košíku tento slevový kód: ESZANJIA cena se vám ještě sníží až na skvělých 693 Kč. Vrácení peněz je samozřejmostí, a objednávat můžete ZDE.

Zajia Garment Steamer Iron

Zdroj: TOMTOP

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat