Microsoft uvádí na trh Copilot Pro určený pro pokročilé uživatele

Microsoft uvádí na trh Copilot Pro určený pro pokročilé uživatele
2024-01-17T08:00:11+02:00
• 17. 1. 2024

Zdroj: Microsoft

Společnost Microsoft známá pro své světoznámé produkty jako je operační systém Windows a kancelářský balík Office také mimo jiné investuje veliké úsilí do vývoje nástrojů využívajících umělou inteligenci AI. Jedním z produktů, které na konci roku 2023 uvedla, je virtuální asistent Copilot.

Microsoft Copilot Pro je tady

Pro uživatele, kterým jsou funkce Copilota nedostatečné nyní Microsoft přináší jeho Pro verzi, která bude placená a přinese pokročilé funkce. Společnost Microsoft uvádí, že Copilot Pro je určen pro dvě skupiny uživatelů. Tou první jsou zkušení uživatelé v oblasti AI a uživatelé, kteří požadují hlubší integraci Copilota na produkty a služby Microsoftu, jako je třeba ekosystém Microsoft 365.

Díky předplatnému Copilot Pro získají uživatelé v době provozní špičky přednostní přístup k nejnovějším modelům AI a také například k vylepšenému generování obrázků, které zahrnuje lepší a detailnější kvalitu obrázků a také formát obrázků na šířku. Placená verze rovněž uživatelům umožní vytvářet vlastní Copilot GPT v nástroji Copilot GPT Builder. V neposlední řadě placená verze nabídne přístup k UI v Microsoft 365 na všech platformách pro osobní a rodinné předplatné. Služba bude stát 20 dolarů na měsíc.

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat