Další nové funkce dorazily do kanálů ve WhatsApp

Další nové funkce dorazily do kanálů ve WhatsApp
2024-01-18T13:35:43+02:00
• 18. 1. 2024

Zdroj: Dotekamanie.cz

WhatsApp přináší další nové funkce zaměřené na Kanály a další části své služby, a to v souladu s jeho dlouhodobým přístupem k udržování jednoduchosti. Aplikace dlouhou dobu nepřinášela nějaké větší množství nových funkcí nad rámec standardních zpráv, ale v poslední době přináší mnoho užitečných a zábavných inovací pro miliardy uživatelů po celém světě.

WhatsApp přidává pro kanály ve své aplikaci

Kanály ve WhatsApp získávají stále větší pozornost, a to díky možnosti, jakým způsobem umožňují vlivným osobnostem a firmám vytvářet komunity na této platformě. Kanály jsou veřejné, takže existuje prakticky neomezený potenciál, jak nalákat nové sledující, aniž by museli sdílet svá telefonní čísla, profilové fotky, nebo dokonce jméno. WhatsApp uvádí, že aktuálně používá kanály již 500 milionů uživatelů.

English WhatsApp Channels Updatesjpg 1200x675x

Zdroj: Android Police

Nově přidaná hlasová aktualizace umožňuje administrátorům Kanálů posílat hlasové zprávy svým sledujícím. V rámci WhatsApp je každý den odesláno sedm miliard hlasových zpráv, takže vylepšení této oblasti je v této aplikaci je rozhodně vítáno. Kanály nyní také mohou sdílet ankety, na které mohou uživatelé odpovídat. To pomáhá zvýšit interakci v komunitě bez zátěže na administrátory. Uživatelé mohou nyní také sdílet aktualizace Kanálu ve svém osobním statusu na WhatsApp. Funkce statusu je skvělá pro sdílení dočasných aktualizací se svými kontakty, a snadné sdílení aktualizací Kanálu pomůže novým kanálům růst a usnadní uživatelům sdílet aktualizace, které je nějakým způsobem zaujmou. Vlastníci Kanálů mohou nyní nastavit až 16 administrátorů, což usnadňuje delegování úkolů a efektivnější správu kanálu. Tyto novinky přinášejí do aplikace WhatsApp nové možnosti pro vytváření a sdílení obsahu a zároveň zachovávají jednoduchost, která je pro tuto aplikaci charakteristická.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat