Apple představil funkci podmíněných cen pro předplatné v App Store

Apple představil funkci podmíněných cen pro předplatné v App Store
2023-12-20T13:37:22+02:00
• 20. 12. 2023

Zdroj: 9to5mac

Společnost Apple představuje nový způsob předplatného, který mohou využít vývojáři aplikací pro zařízení Apple. Podle společnosti Apple tato nová funkce dává vývojářům nový způsob, jak přilákat více předplatitelů a také si je udržet. Apple tuto novou funkci v obchodě App Store začne s vývojáři testovat počínaje lednem 2024.

Apple začne testovat novou funkci v App Store

Apple ve svém příspěvku na webu Apple Developer blíže popisuje novou funkci: „Podmíněné ceny předplatného v App Storu – nová funkce, která vám pomůže přilákat a udržet si předplatitele – vám umožní poskytnout zákazníkům zvýhodněnou cenu předplatného, pokud jsou aktivně přihlášeni k jinému předplatnému. Lze ji použít pro předplatné od jednoho vývojáře nebo od dvou různých vývojářů. V současné době tuto funkci pilotně zkoušíme a v příštích měsících do ní zapojíme další vývojáře. Pokud máte zájem implementovat kontingenční ceny do své aplikace, můžete začít plánovat již dnes a zaregistrovat se, abyste byli informováni, až budou v lednu k dispozici další podrobnosti.

appstore 1421x737x

Zdroj: Apple

Co je na této novince zajímavého je fakt, že pokud chce vývojář přilákat další uživatele předplatitele, může jim nabídnou slevu v případě, že již od něj nějaké předplatné využívá, ale zároveň může nabídnout slevu i tehdy, pokud uživatel využívá předplatné k aplikaci jiného vývojáře. Takový uživatel získá slevu na tak dlouhou dobu, jak dlouho bude využívat předplatné jiného vývojáře. Podobné nabídky budou moct uživatelé objevit nejen v marketingových kanálech dané aplikace, ale také přímo v plánovaných umístěních obchodu App Store.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat