iOS 17.2 přináší nové funkce Apple Music

iOS 17.2 přináší nové funkce Apple Music
2023-11-01T15:00:35+02:00
• 1. 11. 2023

Zdroj: 9to5mac

Na veřejnost aktuálně prosakují informace ohledně obsahu major updatu iOS 17.2, na kterém vývojáři v Applu intenzivně pracují. Jednou z novinek budou i nové funkce pro populární Apple Music.
Jednou z nich je seznam skladeb s názvem „Oblíbené“, do kterého je hudba automaticky přidávána na základě písní, které má uživatel označeny jako oblíbené.

Spolupracujte na playlistech

Další zajímavou funkcionalitou jsou takzvané kolaborativní playlisty. Jak název napovídá, jedná se o seznamy skladeb, na jejichž vytváření a úpravách může spolupracovat více lidí.
Když si na zařízení se systémem iOS 17.2 zobrazíte v Apple Music seznam playlistů, v pravém horním rohu objevíte novou možnost pozvat ke spolupráci na tomto seznamu další uživatele. Každý ze spolupracujících lidí může do playlistu přidávat i odebírat skladby, měnit jejich pořadí, a s pomocí emotikonů reagovat na jednotlivé songy.

Kolaborativní režim funguje tak, že můžete povolit spolupráci na seznamu skladeb komukoliv, kdo má k dispozici odkaz na tento playlist, nebo můžete jednotlivě schvalovat každého pozvaného. Bez vašeho schválení nebude moci playlist jakkoliv upravovat.

Apple Music

Zdroj: Dotekomanie.cz

Zatím pouze beta pro vývojáře

Novinkou je již výše zmíněný playlist „Oblíbené“. Jelikož systém iOS 17.2 beta aktuálně existuje pouze ve verzi pro vývojáře, je pochopitelné, že ještě obsahuje řadu chyb a nedodělků. Jedna ze známých chyb se týká výše zmíněného playlistu „Oblíbené“. Apple upozorňuje, že může trvat delší dobu, než se nový seznam oblíbených skladeb objeví.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat