Nepředstavené Redmi 13C zachycuje první video recenze

Nepředstavené Redmi 13C zachycuje první video recenze
2023-11-01T13:35:34+02:00
• 1. 11. 2023

Redmi 12C | Zdroj: Mi

Konec letošního roku se čím dál více blíží a model Redmi 12C oznámený na konci prosince loňského roku může v brzké době nahradit novinka s označením 13C. Telefon byl v zahraničí již otestován v rámci video recenze, přestože čínský výrobce ještě nepřešel k oficiálnímu představení. To znamená, že jsou k dispozici klíčové specifikace a navíc také známe finální podobu.

Jen pár vylepšení

Redmi 13C disponuje 6,59palcovým IPS LCD displejem, který dosahuje na Full HD+ rozlišení a 90Hz obnovovací frekvenci. Vnitřní šasi vyplňuje osmijádrový procesor Helio G85 od MediaTeku a 8GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 256GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty. Poslední generace byla dostupná ve vícero paměťových kombinací, takže ani zde nelze vyloučit stejný scénář.

Dva kulaté výčnělky vzadu obsahují hlavní 50MPx objektiv, ultra-široký 8MPx a hloubkový 2MPx snímač. Naopak selfie kamerce s rozlišením 8 MPx patří místo v klasickém „Waterdrop“ výřezu. Baterii o velikosti 5 000 mAh doprovází technologie rychlého 18W nabíjení. Seznam specifikací uzavírá operační systém Android 13 pod rozhraním MIUI nebo vstup pro USB-C kabel.

Doporučenou cenovku sice zatím neznáme, ale zájemci dostanou na výběr ze tří barev – černá, modrá, zelená.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat