Motorola chystá levný 5G model Moto G24 5G

Motorola chystá levný 5G model Moto G24 5G
2023-11-01T16:35:25+02:00
• 1. 11. 2023

Zdroj: Motorola

Již brzy do jedné z nejrozšířenějších řad Moto G vstoupí nový model s názvem Moto G24 5G, který by mohl plnit funkci cenově dostupného 5G zástupce. K prvním podrobnostem od zahraničních zdrojů se rovnou připojuje benchmarková platforma Geekbench a ještě více poodkrývá seznam výbavových prvků. Ty nejspíš telefon zařadí rovnou do střední třídy.

Žádná hitparáda

Provedený test u Geekbench detekoval osmijádrový procesor z dílny tchajwanského MediaTeku a operační paměť RAM o velikosti 8 GB, kde se zároveň jako řešení nabízí 128GB interní úložiště. Ačkoliv přesný typ čipu neznáme, tak nejčastěji se skloňuje Helio G85 nebo Dimensity 1080. Ke všemu je vysoce pravděpodobné, že novinka nezůstane u jedné konfiguraci paměti.

motorola moto G24 Geekbench 664x844x

Zdroj: Gizmochina

Softwarovou část bude zajišťovat operační systém Android 14, k němuž určitě doinstalují vlastní nadstavbu My UX. Jiné zdroje také ještě přidávají 6,58palcový IPS LCD panel s Full HD+ rozlišením, 8megapixelovou selfie kamerku, 5 000mAh baterii včetně 18W nabíjení či dva zadní fotoaparáty (50 + 2 MPx).

Následující dny se nepochybně postarají o další várku specifikací. Předchůdce v podobě Moto G23 dorazil letos v lednu, takže nástupce začne dostávat reálnější obrysy s blížícím se přelomem roku.

Zdroje: gizmochina.com, notebookcheck.net, mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat