Youtube Music nabírá funkce kolem podcastů

Youtube Music nabírá funkce kolem podcastů
2023-10-01T13:35:14+02:00
• 1. 10. 2023

Zdroj: Youtube

1

Google oznámil, že ukončí jeho službu Google Podcasty, ale zatím víme, že se tak stane někdy v roce 2024. Bližší informace budou zveřejněny později. Do té doby musí nasadit nové rozhraní a funkce pro tvůrce po celém světě v Youtube Music právě pro podcastový obsah, kam vše zamíří. Již nyní pomalinku dělá modifikace, jak se ukazuje v nové aktualizaci.

Youtube Music a lepší funkce pro podcasty

Novinkou v oblasti podcastů ve službě Youtube Music je možnost automatického stahování nových epizod. Díky tomu budete mít v mobilu vždy nejnovější díl, přičemž nebudete potřebovat připojení k internetu při přehrávání.

YouTube Music podcasts auto download 2 461x1024x google podcasts downloads 2 461x1024x google podcasts downloads 1 461x1024x

Zdroj: 9to5google

Samozřejmě jsou zde k dispozici i další funkce, jako je například nastavení stahování. Můžete si vybrat, jestli se mají nové epizody stahovat jen na WiFi, případě se má využít i běžné připojení k internetu. Také lze určit, po jaké době se mají stažené epizody smazat. Konkrétně je na výběr z možností jako po jednom dni, po týdnu, po měsíci a po 90 dnech.

Bohužel zatím si musíme počkat na podcasty v Youtube Music, jelikož je celá funkcionalita omezena jen pro USA. Odhadujeme, že se brzké době dočkáme spuštění po celém světě, nebo minimálně v Evropě.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Vilém Procházka

1. 10. 2023, 20:15

Jeden z důvodů proč jsem opustil Spotify ve prospěch YouTube Music + Google Podcasts bylo naprosto nesmyslné míchání podcastů s hudbou. Ač se oboje konzumuje ušima, tak skutečně nejde o to samé.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat