T-Mobile vydal další várku 100GB SIM karet, ale ta hned zamířila na Aukro a jiné portály

T-Mobile vydal další várku 100GB SIM karet, ale ta hned zamířila na Aukro a jiné portály
2023-10-11T15:00:16+02:00
• 11. 10. 2023

Zdroj: T-Mobile

6

Již dva mobilní operátoři sem tam lákají na limitované edice SIM karet se 100 GB. Prvně jsme se dočkali u O2 a následně se přidal i T-Mobile. Ten navíc v těchto dnech poslal do oběhu další várku těchto SIM karet.

Limitovaná předplacenka se 100 GB tentokrát od T-Mobile

Jen se zaprášilo

Již včera se objevila nová nabídka k pořízení SIM karet od T-Mobile se 100 GB FUP za pouhých 300 Kč měsíčně. Jak se dalo ale čekat, hned došlo k vyprodání. Ani dnes nedošlo k nějakému většímu naskladnění. V podstatě zmizí dřív, než stihneme vydat článek. Tentokrát ale za velkým zájmem nestojí ti klienti, co chtějí používat takovou předplacenku.

Ještě včera se začaly objevovat nabídky na aukčních portálech, jako je například Aukro. Ani nemusíme pátrat na dalších, ale i jinde se budou objevovat podobné snahy překupníků. Jak můžete vidět na snímku níže, tak po chvilce hledání jsme našli rovnou tři nabídky, přičemž jde o jednu aukci, kde cena poroste, a také jsou zde dvě další s možností okamžitého zakoupení za takřka 2000 Kč.

Screenshot (63) 844x348x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Je ale otázkou, jestli takové nabídky mají vůbec cenu, když se následně stanou artiklem pro překupníky, kteří na tom vydělávají. Možná by nebylo od věci, kdyby i takové speciální předplacenky byly na jednu osobu s nějakým ověřením.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

To si opravdu někdo koupí??
Dostal jsem tuhle kartu v Alze při nákupu ultrabooku za poloviční cenu, prodával jsem ji za 350 korun abych měl v Alze zaplacenou dopravu a první dva dny ani jeden zájemce, až na třetí den jsem to prodal. Můžu říct za sebe, že ten kdo to koupí za ty šílené prachy, to nemá asi v hlavě v pořádku. Nebo se mýlím…😊

Martin Milfajt

13. 10. 2023, 16:04

S tím přechodem ze stávající Twist karty by to možná šlo, u O2 je problém, že se SIM Datamánie nepřihlásí do roamingu tak je člověk mimo republiku bez čísla. Taky je dobré uvést že 100GB je k dispozici pouze v ČR.

Lukáš Hájek

13. 10. 2023, 14:56

Neuvolňují je v půlnoci, dneska (13.10.) se mi jí povedlo trefit někdy kolem 10:05 ráno. Vždycky tu denní várku vysypou v náhodný čas . Vydržela tam ta nabídka tak 15min než se zase vyprodalo. Chce to otevřít stránku a prostě pořád refreshovat.

Martin Pribyla

13. 10. 2023, 7:17

Nechápu , čekal sem na půl noc že si 1 kartu koupím ani se neobjevila na webu , jen stále psaly vyprodáno zkuste zítra. Tahle karta by měla být běžná pro všechny a měla by být i možnost přejít z klasické twist karty. 😉

Martin Mican

12. 10. 2023, 17:06

Přesně tak.

Dle mého názoru by neměli být tyto karty jako nějaká speciální akce či edice ale běžně dostupná a kdekoli a kdykoli koupitelná karta a bylo by po překupnících

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat