Huawei FreeBuds Pro 3 přichází na český trh aktualizováno

Huawei FreeBuds Pro 3 přichází na český trh [aktualizováno]
2023-10-18T14:35:19+02:00
• 18. 10. 2023

Zdroj: Huawei

Aktualizováno 18. 10.

České zastoupení společnosti nás informovalo, že bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds Pro 3 jsou nově od dnešního dne dostupná na českém trhu. Cena je nastavena na 4 799 Kč. Zatímco čínská verze má uvedeno, že vydrží celkově 30 hodin, česká varianta má mít o hodinu delší provoz. Z popisu produktu není jasné, co se změnilo. Je také otázkou, jestli i česká verze podporuje nový standard StarLight.

Původní článek 3. 10.

Huawei se snaží přinášet na trh poměrně hodně produktů, byť jde vidět, že mobilů tolik nepřibývá. Dnes zde máme nová bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds Pro 3. Sice mohou působit relativně obyčejně, ale v jednom jsou unikátní.

Huawei FreeBuds Pro 3

Nová sluchátka od Huawei samozřejmě podporují Bluetooth, byť firma neuvádí konkrétní verzi. V čem jsou Huawei FreeBuds Pro 3 unikátní, je právě podpora nové technologie StarLight, za kterou stojí přímo Huawei. Stejnou technologii mají i nové mobily série Mate 60. Společnost se chlubí, že právě díky této novince pro bezdrátovou komunikaci bylo možné dosáhnout na přenosovou rychlost 1,5 Mbps a dosáhnout tak daleko vyšší kvality zvuku.

Screenshot (90) 1082x225x

Zdroj: Huawei

Sluchátka jsou vybaveny dvěma reproduktory a třemi mikrofony. Nechybí aktivní aktivní potlačení okolního hluku a ve specifikacích najdete standardy jako SBC, AAC, L2HC 3.0 a LDAC. L2HC 3.0 je ale podporováno jen při použití s Mate 60. Frekvenční rozsah sluchátek je 14 Hz až 48 KHz.

huawei freebuds pro 3 triple adaptive eq 1501x1892x

Zdroj: Huawei

Sluchátka mají certifikaci IP54, ale samotná krabička nikoliv. Pro nabíjení lze použít bezdrátovou technologii nebo USB C. Na jedno nabití lze sluchátka používat pro přehrávání hudby 6,5 hodiny, případně 30 hodin ve spojení s krabičkou. S ANC technologie se doba zkracuje na 4,5 hodiny (22 hodin). Huawei FreeBuds Pro 3 mají nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 3 900 Kč bez daně a dalších poplatků.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat