WhatsApp pracuje na vyhledávání zpráv podle data

WhatsApp pracuje na vyhledávání zpráv podle data
2023-10-18T13:30:59+02:00
• 18. 10. 2023

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp před časem ukončil podporu frameworku Electron, na kterém běžela webová aplikace a zaměřil se na vylepšení nativních aplikací pro Windows a macOS. Nyní zaměřuje pozornost na webového klienta, do kterého by brzy měla zavítat jedna velmi užitečná funkce.

WhatsApp pracuje na velmi užitečné funkci

Podle dostupných informací WhatsApp ve své webové aplikaci pracuje na novém postranním panelu a také novém filtru skupinového volání. Vedle těchto novinek je ve vývoji ještě jedna velmi užitečná funkce a tou je vyhledávání zpráv v chatu podle data, kdy byly odeslány nebo přijaty. Jak napovídá obrázek z testovací verze webové aplikace, k dispozici by měl být kalendář, kde se výběrem příslušného data uživatel dostane na přehled zpráv, které byly k tomuto datu odeslány nebo přijaty.

WA SEARCH MESSAGE BY DATE DATE WEB 1900x1400x

Zdroj: WABetaINfo

Dobrou zprávou je, že se tato funkce samozřejmě objeví i v mobilní aplikaci. První náznaky vývoje se objevily v testovací verzi aplikace pro iOS s šíslem sestavení 22.24.0.77. Není pochyb, že se bude jednat o jednu z nejužitečnějších funkci, které se do aplikace dostanou, protože hledat zprávy z historie, a to hlavně velmi dávné, není úplně jednoduché, a to i přes to, že si uživatel může pomoci například hledáním podle klíčových slov. Budeme s napětím očekávat, kdy se tato novinka rozšíří i do mobilní aplikace pro Android a iOS.

Zdroj: wabetainfo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat