O2 spouští akci „Zpátky do školy“

O2 spouští akci „Zpátky do školy“
2023-09-01T07:00:09+02:00
• 1. 9. 2023

Zdroj: O2

Začátek školního roku je další příležitostí pro firmy pro uspořádání nějaké akce. Ve většině případů nesou označení „Zpátky do školy“, což je i případ mobilního operátora O2. Ten láká na produkty za 1 Kč při splnění podmínek.

„Zpátky do školy“

Ač byste čekali, že tato akce bude spojena s nějakou slevou na mobilní tarif, nebo se speciální předplacenou kartou, tak tentokrát jde jen o produkty. Jako první O2 zmiňuje možnost si zakoupit dva telefony, přičemž druhý je pak za 1 Kč. Operátor uvádí, že si můžete koupit smartphone Motorola Moto G62 5G za cenu 5 489 Kč a k tomu získáte druhý telefon Motorola Moto G51 5G za 1 Kč. Tato akce je omezena jen na e-shop a O2 Prodejnu Westfield Chodov. Nabídka platí od 1. do 7. září.

Druhá akce se týká ochranných skel. Ke každému získáte navíc i ochranný obal za 1 Kč. Zde je podmínkou zakoupit jen produkt se značkou O2. Navíc je nabídka platná jen na prodejnách O2. Není vázaná s koupí mobilního telefonu a akce trvá také od 1. do 7. září.

O2 HW Zari 1920x960x

Zdroj: O2

Současně operátor láká na možnost výkupu, na čemž spolupracuje s síly s Mobil Pohotovostí. Společně spustili od 1. srpna 2023 výkup telefonů, tabletů nebo chytrých hodinek. Lze dosáhnout na bonus 5000 Kč. Poslední věcí, kterou propaguje operátor, jsou projekty rodiče Bezpečně v síti.cz a na vzdělávacím portálu O2 Chytrá škola. Zde se snaží informovat o úskalích internetu a jak se bezpečně chovat.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat