Nový únik přibližuje tablet Lenovo Tab M11

Nový únik přibližuje tablet Lenovo Tab M11
2023-09-28T18:22:54+02:00
• 29. 9. 2023

Zdroj: Lenovo

Společnost Lenovo v nejbližších týdnech do produktové nabídky zařadí nového zástupce v podobě tabletu, který bychom měli ve finále poznat pod označením Tab M11. První únik se rovnou postaral o přiblížení téměř kompletní výbavy a navíc je k dispozici několik fotografií chystaného zařízení. Každopádně majitelé 3 roky starého předchůdce nepřijdou o nic zásadního.

Bez velkých inovací

Přední část má zabírat 11palcový LCD displej s rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů, pod kterým poběží více než 2 roky starý procesor Helio G88 od MediaTeku. Větší variabilitu připravují u paměťových konfigurací, kde můžeme očekávat 4/8/12GB opereční paměť RAM a jediné 128GB interní úložiště podporující maximálně 1TB paměťové microSD karty.

lenovo tab m11 1 1920x1280x lenovo tab m11 2 1920x1280x

Zdroj: Gizmochina

Vzadu je sice k vidění velký ostrůvek ve tvaru obdélníku pro objektivy fotoaparátu, ale obsahuje pouze jediný 8MPx snímač bez přisvětlovacího LED blesku. Kapacitu baterie prozatím neznáme, přitom výdrž údajně bude atakovat hranici 10 hodin. Vyobrazené logo Dolby Atmos předpovídá nasazení vícero reproduktorů na vytvoření prostorového zvuku.

Softwarovou stránku vyřeší operačním systémem Android 13. Především firma Lenovo má slibovat 2 hlavní aktualizace a až 5 let bezpečnostních záplat. Prodejci v obchodech budou k dokoupení nabízet také příslušenství, jako je dotykové pero nebo ochranné obaly Folio. Samotný tablet poznáme ve dvou barevných provedení – šedá, zelená.

Cenovka u poslední generace začínala u hranice 180 dolarů (tj. cca 4 170 Kč), takže výrobce pravděpodobně i tentokrát udrží nastavenou laťku.

lenovo tab m11 3 1920x1280x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat