Herní konzole X2 a 30 000 her k tomu! komerční článek

Herní konzole X2 a 30 000 her k tomu! [komerční článek]
2023-09-28T10:30:41+02:00
• 28. 9. 2023

Zdroj: TOMTOP

Máte rádi klasické extrémně zábavné hry? Nechce se vám kupovat nový počítač za desítky a desítky tisíc korun, abyste si mohli zahrát nejnovější hru, která vám však vydrží jen na několik hodin? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu: herní konzole X2 se 30.000 hrami čeká právě na vás, a to za cenu, které prostě nejde odolat.

X2 Game Console

Tato skvělá retro herní konzole má přes 30.000 her, které máte k dispozici okamžitě – bez nutnosti cokoliv stahovat či instalovat. Prostě připojíte monitor nebo televizi – a zábava může začít. Nic víc připojovat nemusíte, protože přiložené kvalitní herní ovladače jsou bezdrátové.
Záběr her je skutečně nesmírně široký, a zahrnuje herní tituly z více než 30 emulovaných herních platforem: namátkou N64, PSP či PS1. Video výstup je prostřednictvím 60Hz HDMI konektoru, který zvládá rozlišení 1080p. V balení je přiložen také prodlužovací HDMI kabel: velmi pohodlné!

X2 Game Console

Zdroj: TOMTOP

Uložte si svůj postup

Nechcete ve svých oblíbených hrách začínat stále od začátku? Žádný problém: konzole X2 podporuje paměťové karty s kapacitou 64 GB, na které si jednoduše uložíte svou pozici z rozehrané hry, a příště pokračujete v místě, kde jste přestali.
To ale není všechno: z obchodu s aplikacemi můžete stahovat nejenom hry, ale také další užitečný software, jako například přehrávač videí s mnoha užitečnými funkcemi.

X2 Game Console

Zdroj: TOMTOP

A co cena?

Herní konzole X2 vám poskytne neuvěřitelnou porci zábavy pro jednoho i dva hráče, a v rámci aktuální promoakce může být vaše pouze za 742 Kč, a to včetně dopravy.
Za tuto cenu obdržíte konzoli X2, dva bezdrátové herní ovladače, USB přijímač, HDMI prodlužovací kabel, napájecí kabel a manuál. Počet kusů je omezen, tak neváhejte a objednávejte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat