WhatsApp zavádí funkci úpravy popisu obrázků pro všechny uživatele

WhatsApp zavádí funkci úpravy popisu obrázků pro všechny uživatele
2023-08-22T19:38:18+02:00
• 23. 8. 2023

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp, nejpopulárnější platforma pro zasílání zpráv a pro hovory přes internet, neustále pracuje na nových funkcích. Pokud pravidelně čtete články na našem webu, budete poměrně dobře v obraze o tom, jaké novinky jsou ve vývoji a které se již dostávají mezi všechny uživatele.

WhatsApp zavádí možnost úpravy popisků obrázků

Jednou z novinek, které se právě dostávají mezi všechny uživatele je nová funkce, jež umožní změnit popisek obrázků, GIFů, nebo dokumentů, které byly již odeslány. Pokud odesíláte obrázek, můžete ho opatřit nějakým titulkem. Pokud ho ale s popisem odešlete, již zpětně popisek není možné upravit. Odeslaný obrázek lze pouze v limitu smazat i na straně příjemce a poslat znovu.

WA CAPTION EDIT MEDIA MESSAGE FEATURE IOS ANDROID scaled 2327x2560x

Zdroj: WABetaInfo

Nová funkce, která se aktuálně dostává mezi všechny uživatele aplikace WhatsApp, a to jak pro Android, tak i pro iOS, umožní popis obrázku změnit. Pokud budete chtít popisek změnit, bude stačit dlouze klepnout na odeslanou zprávu, čímž vyvoláme nabídku. V té bude stačit vybrat položku „Upravit“. Možnost změnit popis bude stejně, jako u editace odeslaných zpráv, možné provést maximálně do 15 minut od odeslání. Po tomto limitu již úprava nebude dostupná. Novinka je již nyní dostupná pro některé uživatele a postupně se bude rozšiřovat mezi všechny skrze klasickou aktualizaci aplikace z obchodů App Store a Google Play.

Zdroj: wabetainfo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat