Nová Fitbit aplikace – k vašim službám

Nová Fitbit aplikace – k vašim službám
2023-08-09T15:00:58+02:00
• 9. 8. 2023

Zdroj: Google Blog

Koncem podzimu letošního roku dorazí výrazně vylepšená aplikace Fitbit, jež chce zaujmout zjednodušeným designem a motivačním obsahem.

Nová aplikace pro Fitbit je aktuálně v režimu omezeného betatestování, na kterém se podílejí vybraní Fitbit uživatelé. Podle dostupných informací je hlavním cílem aplikace poskytnout uživatelům komplexní pohled na jejich zdraví a wellness prostřednictvím metrik, které si každý může zvolit dle svých preferencí.

Tři záložky pro větší jednoduchost

Klíčové informace jsou k nalezení ve třech nových záložkách. Zde máte možnost kontrolovat své denní cíle a vybrané metriky, najít inspiraci a průvodce na cestě ke zlepšení a rozvoji a podrobnosti o dosažených cílech.

Dnes: tato záložka přehledně zobrazuje klíčové statistiky: které to budou záleží jen na vás, protože záložka je plně nastavitelná. Snadno zde v grafech uvidíte svůj progres za poslední dny, měsíc či rok.

Fitbit App 02

Zdroj: Google Blog

Trenér: tady najdete motivační fitness obsah – spoustu videí s provedením jednotlivých fitness či mindfulness cviků. Prémiové předplatné pak zahrnuje například HIIT či dance cardio cvičení. Tato sekce nabízí pokročilé filtrování a vyhledávání obsahu podle toho, kolik máte času, či jaké cvičební pomůcky a nástroje máte k dispozici.

Fitbit App 03

Zdroj: Google Blog

Vy: na poslední záložce si můžete nastavit své vlastní osobní cíle, spravovat komunitní propojení a sledovat splněné odměny a získané odznaky.

Fitbit App 04

Zdroj: Google Blog

Přepracováno podle přání uživatelů

Celá aplikace byla přepracována právě podle požadavků a podnětů od Fitbit uživatelů tak, aby se jednoduše používala a dala se snadno přizpůsobit na míru každého uživatele. Prošla vizuálními změnami, které reflektují současné trendy ve vývoji profesionálních aplikací. To zahrnuje i aktualizované ikony v aplikaci.

Díky těmto změnám je nyní výrazně snazší sledovat svůj pokrok, plnění cílů i denní příjem tekutin, a to třeba i jen na telefonu samotném, bez Fitbit náramku.

Betatestování aplikace je nyní v plném proudu, a finální verze jistě ještě zohlední zpětnou vazbu od uživatelů. Finální verzi aplikace Fitbit si pak budou moci všichni uživatelé stáhnout už za několik málo měsíců.

Zdroj: blog.google

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat