Jak ochránit nové skládačky Samsung Galaxy Z Fold5 a Z Flip5 komerční článek

Jak ochránit nové skládačky Samsung Galaxy Z Fold5 a Z Flip5 [komerční článek]
2023-08-24T17:30:35+02:00
• 22. 8. 2023

Skládací telefony jsou v posledních letech velkým hitem, a i nadále se dá očekávat stále větší popularita. Posledními novinkami jsou telefony od Samsungu a to konkrétně Samsung Galaxy Z Fold5 a Samsung Galaxy Z Flip5. Ty modely přinášejí nárůst výkonu, lepší zpracování, vylepšený ohýbací pant ale také i výrazně vyšší cenovku. Nejen z toho důvodu se investice do ochranného příslušenství rozhodně vyplatí.

Ochranné příslušenství pro Samsung Galaxy Z Fold5 a Z Flip5

Dánskou značku PanzerGlass jistě nemusíme představovat, jelikož je známá kvalitními a maximálně odolnými skly či kryty. Nově však začala nabízet na našem trhu i příslušenství právě pro skládací telefony od Samsungu. Pro ty má v nabídce jak tvrzená skla pro vnější displej, tak i skla pro čočky zadního fotoaparátu.

vizu 3 1290x675x

Tvrzená skla pro vnější displeje obou modelů jsou té nejvyšší úrovně, kterou aktuálně PanzerGlass nabízí. Jedná se kategorii Platinum Strength. To znamená, že sklo přežije pád až z 2,5 metrů a vydrží tlak až 25 kg na svých hranách. Právě hrany jsou na pády nejzranitelnější.  Skla jsou taktéž třikrát tvrzená a není problém je i 200krát reinstalovat. Nechybí pak antibakteriální vrstva nebo křišťálová průhlednost.

Úplnou novinku v portfoliu PanzerGlass jsou skla na čočky zadního fotoaparátu. PanzerGlass již dříve nabízel pro starší modely telefonů skla na celý modul fotoaparátu, ale nově má v nabídce i skla na jednotlivé čočky. Ty se vyznačují nejen lepším vzhledem ale každé sklo disponuje černým rámečkem, který zabraňuje jakýkoliv nežádoucím problémům s ostřením nebo světelným zkreslením fotoaparátu. V balení je navíc praktický aplikátor, díky kterému je aplikace otázkou vteřin.

Ochranné příslušenství PanzerGlass pro Samsung Galaxy Z Fold5 a Z Flip5 lze zakoupit například na MP.cz, Alza.cz, Mall.cz, CZC.cz, Panzerprotect.cz nebo v prodejnách T-Mobile a Coradia.

vizu 2 1290x675x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat