Tecno chystá 3. pokračování modelu Pova Neo

Tecno chystá 3. pokračování modelu Pova Neo
2023-07-15T23:24:02+02:00
• 16. 7. 2023

Tecno Pova Neo 3 | Zdroj: Gizmochina

Mobilní značka Tecno pro nadcházející měsíce plánuje pokračování série Pova Neo a rovnou to potvrzuje několik na sobě nezávislých zdrojů ze zahraničí. Novinka s názvem Pova Neo 3 přímo vystřídá zástupce ze září loňského roku. Čínský producent by měl telefon uvolnit v mezinárodním měřítku, takže i češti zákazníci si jej budou moct pořídit.

Žádné skokové změny

Do přední části by se mohl podívat 6,82palcový LCD panel chráněný tvrzeným sklem od Asahi a v otvoru nahoře uprostřed nejspíš zabere místo 8megapixelová selfie kamerka. K samotnému displeji mají ještě připojit HD+ rozlišení nebo 90Hz obnovovací frekvenci.

Tecno Pova Neo 3 2 4096x2304x

Tecno Pova Neo 3 | Zdroj: Gizmochina

Vnitřní šasi údajně vyplní čipset Helio G85 od MediaTeku, 4/8GB operační paměti RAM vedle 128GB interního úložiště, které rozšíříte paměťovou microSD kartou (max. 256 GB). Zadní stranu obsadí dva objektivy fotoaparátu (16 + 2 MPx), LED blesk a po vzoru předchůdce nasadí 7 000mAh článek baterie podporující 18W nabíjení.

Softwarové prostředí nabídne operační systém Android 13 pod křídly rozhraní HiOS ve verzi 7.6. Z očekávaných prvků výbavy nesmíme zapomenout ani na snímač otisků prstů či technologii NFC. Do prodeje dorazí minimálně tři barevné verze, ale kdy a za jakou cenu je zatím velkou neznámou.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat