Panasonic pod značkou Technics odhaluje ANC sluchátka AZ40M2

Panasonic pod značkou Technics odhaluje ANC sluchátka AZ40M2
2023-07-22T18:32:22+02:00
• 23. 7. 2023

Zdroj: Technics

Známá značka Technics z koncernu japonského Panasonicu rozšiřuje nabídku bezdrátových sluchátek o model nesoucí označení AZ40M2. Firma si v kompaktní konstrukci připravila hromadu prémiových funkcí včetně technologie ANC, nasadila poměrně adekvátní prodejní cenovku a kromě asijského trhu jsou oficiálně k dostání také na trhu u nás ve více barevných provedení.

Osvědčená klasika

Každé sluchátko se může pochlubit 6mm měničem, který si především rozumí s kodekem LDAC a technologií Hi-Res Audio Wireless. Nasazené MEMS mikrofony přináší jasnější hlas během telefonování. Díky získané certifikaci IPX4 odolají lehkému dešti nebo agresivnímu potu během sportovních aktivit.

Výrobce sice neprozradil velikost bateriových článků, ale na jedno nabití zvládnou 3,5-7 hodin. Výdrž při kombinaci s nabíjením pouzdrem atakuje hranici až 24 hodin (bez ANC, kodek AAC). Samotná krabička mimo jiné podporuje bezdrátové dobíjení pomocí Qi technologie.

AZ40M22 644x644x AZ40M21 644x644x

Zdroj: Technics

Komunikace probíhá přes funkci Bluetooth 5.3, která dovoluje spárování maximálně k 3 zařízení najednou. V doprovodné aplikaci Technics Audio Connect lze nastavit různé režimy a nejeden uživatel ocení možnost lokalizace. Prodejní balení obsahuje jak USB-C kabel, tak i 4 velikosti silikonových koncovek (XS – L).

Zájemci si mohou připravit částku 3 590 Kč včetně daně a na výběr jsou tři barevné verze.

Zdroje: technics.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat