OnePlus představil sluchátka Nord Buds 2r a Bullets Wireless Z2 ANC

OnePlus představil sluchátka Nord Buds 2r a Bullets Wireless Z2 ANC
2023-07-08T11:54:35+02:00
• 9. 7. 2023

OnePlus Nord Buds 2; Zdroj: OnePlus

OnePlus s uvedením telefonů Nord 3 5G a Nord 3 CE 5G také uvedl dvojici nových bezdrátových sluchátek z rodiny True Wireless. Jedná se o sluchátka Nord Buds 2r a Bullets Wireless Z2 ANC.

Dvojice nových sluchátek od OnePlus

Nord Buds 2r jsou v podstatě odlehčená verze sluchátek Nord Buds 2, která byla uvedena letos v dubnu. Nord Buds 2r vycházejí ze stejného designu. Jsou vybavena 12,4mm dynamickým měničem s titanovým povrchem. Sluchátka nabídnou Dolby Atmos zvuk a Dirac Audio Tuner. Sluchátka jsou vybavena duálními mikrofony a algoritmem založeným na AI pro čisté hovory a potlačení okolního rušivého šumu. Díky technologii Bluetooth 5.3 je možné sluchátka spárovat se dvěma zařízeními najednou. Ve výbavě nechybí ani certifikace IP55 pro odolnost proti prachu a vodě. Sluchátka vydrží hrát až hodin a s energii z dobíjecího pouzdra se dostáváme až na celkových 38 hodin výdrže.

Screenshot 2023 06 24 213831 1372x729x

Zdroj: Gizmochina

Tímto se dostáváme ke druhému představenému modelu a tím jsou sluchátka OnePlus Bullets Wireless Z2 ANC, která opět designově vycházejí ze standardní verze, která však nenabízí funkci potlačení šumu – ANC. Sluchátka jsou vybavena 12,4mm dynamickým měničem a hybrydní potlačení šumu ANC a to až do 45 dB. Sluchátka nabídnou až 20 hodin přehrávání a podporu rychlého nabíjení.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat