TWS Air Pro jsou nová sluchátka od VIVO, nabídnou ANC a 30hodinovou výdrž

TWS Air Pro jsou nová sluchátka od VIVO, nabídnou ANC a 30hodinovou výdrž
2023-06-02T11:30:52+02:00
• 2. 6. 2023

Zdroj: Gizmochina

Společnost Vivo je již i v našich končinách poměrně známá díky chytrým telefonům, které se objevují na našem trhu. Samozřejmě do jejího portfolia nepatří jen chytré mobilní telefony, ale také bezdrátová sluchátka. Jedním takovým modelem je novinka Vivo TWS Air Pro.

Nová sluchátka Vivo TWS Air Pro

Sluchátka byla uvedena na akci Vivo S17 series v Číně, kde společnost představila své nové mobilní telefony. Sluchátka cenově vycházejí podobně jako nedávno vydané Honor Earbuds X5, a vyjdou dokonce levněji než sluchátka Enco R2 od Oppo. Na rozdíl od těchto dvou modelů však nabídnou aktivní potlačení hluku – ANC. Co však modelu Vivo TWS Air Pro chybí, je možnost připojení více zařízení najednou. Sluchátka jsou vybavena 14,2mm měničem a s telefonem se párují přes Bluetooth 5.3.

vivo tws air pro 1 1514x1118x

Zdroj: Vivo

Díky certifikaci IP54 jsou odolná proti prachu a vodě, hodit se tedy budou i na outdoorové aktivity, jako je třeba běh. Sluchátka nabídnou dotykové ovládání a vzhledem k tomu, že se jedná o levnější model, vládnou pouze zvukovými kodeky SBC a AAC, které lze podpořit prostorovými 3D zvukovými efekty. Sluchátka vydrží na jednou nabití hrát až 6 hodin bez zapnutého režimu ANC. Se zapnutým ANC se výdrž zkracuje na polovinu. Díky energii z nabíjecího pouzdra pak sluchátka vydrží hrát až 30, resp. 15 hodin. Cena sluchátek je stanovena na 299 yuanů, což v přepočtu činí zhruba 936 korun.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat