Samsung Galaxy Tab S9 Ultra bude pořádný macek aktualizováno

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra bude pořádný macek [aktualizováno]
2023-06-18T15:00:48+02:00
• 18. 6. 2023

Zdroj: @onleaks (se souhlasem)

Aktualizováno 18. 6.

Do této chvíle se objevovaly jen neoficiální rendery nadcházejících novinek Galaxy Tab S9, ale nyní máme k dispozici údajný první marketingový obrázek, který ukazuje velikostní rozdíly mezi tablety. Největší si zachová výřez v displeji pro samotné kamery. Dokonce se v poslední době podařilo zachytit prototypy v benchmarcích, které potvrzují použití nejmodernějšího procesoru od Qualcommu.

Samsung Galaxy Tab S9 Series Official Marketing Material Leaked 1200x675x

Zdroj: thetechoutlook (se souhlasem)

Aktualizováno 17. 5.

Nějakou dobu se spekuluje o nadcházející řadě tabletů od Samsungu. Nyní se objevují neoficiální rendery největšího modelu Ultra. Mnohé asi zaujme výřez v displeji, ale to podstatnější je zde samotná úhlopříčka. Tento tablet nabídne 14,6palcový displej displej s rozlišením 2960 x 1848 pixelů. Rozměry mají být 208,6 x 326,4 x 5,5 mm a hmotnost se má zastavit na 737 gramech. V útrobách se má nacházet baterie o kapacitě 11 200 mAh. Očekává se například procesor Snapdragon 8 Gen 2 a také certifikace IP68, která by měla zaručit odolnost vůči prachu a vodě. Už nyní můžeme říci, že cena bude značně vysoká, ale na takové detaily si budeme muset počkat.

galaxy tab s9 ultra render 1 1024x512x

Zdroj: @onleaks (se souhlasem)

Aktualizováno 12. 4.

Nedávno jsme se dozvěděli, jak bude vypadat tablet Galaxy Tab S9+. Nyní zde máme naopak údajné specifikace vyšší modelu Galaxy Tab S9 Ultra. Základem má být 14,6palcový displej s technologií Super AMOLED, přičemž rozlišení má být 2960 x 1848 pixelů a frekvence bude 120 Hz. Nejvyšší varianta má nabídnout 16 GB operační paměti a o výkon se bude starat Snapdragon 8 Gen 2. Baterie by měla nabídnout kapacitu 11 200 mAh a nabíjení bude zajišťovat 45W technologie. Bonusem navíc má být certifikace IP68, tedy novinka nabídne odolnost vůči vodě a prachu.

Původní článek 5. 4.

V únoru minulého roku Samsung představil další generaci tabletů série Galaxy Tab S. Do této chvíle jsme neměli ani jednu zmínku nebo náznak od výrobce, kdy přijde další generace, ale nyní se objevují první rendery modelu Samsung Galaxy Tab S9+, z čehož by se dalo usuzovat, že si představení nechává na pozdní jaro nebo spíše začátek léta.

Samsung Galaxy Tab S9+

Samotné rendery jsou založené na uniklých datech, zpravidla CAD schématech. Zdrojem je jako obvykle @onleaks, který je ve svých únicích velmi přesný, takže se dá předpokládat, že se v podstatě díváme na finální podobu, byť samotná barva ještě nemusí zcela odpovídat. Jde si ale všimnout, že Samsung použije design foťáků z aktuální řady smartphonů Galaxy S a Galaxy A.

Novinka nebude nikterak malá, jelikož displej má mít úhlopříčku 12,4 palců a dá se očekávat velké rozlišení. Údajně by mělo nabídnout 1752 x 2800 pixelů. V samotném displeji máme očekávat čtečku otisků prstů, ale co na tabletu nenajdete, je konektor pro sluchátka. Na zadní straně bude místo pro magnetické uchycení S-Pen, tedy stylusu.

Galaxy Tab S9 Plus 5K2 5120x3840x Galaxy Tab S9 Plus 5K4 5120x3840x Galaxy Tab S9 Plus 5K3 5120x3840x

Zdroj: @onleaks (se souhlasem)

Zadní strana nabídne dva foťáky, přičemž ten přední bude na delší straně. Kromě toho bude mít Samsung Galaxy Tab S9+ rovnou čtyři reproduktory a Smart Connector pro uchycení příslušenství jako například obal s klávesnicí. Vzhledem k aktuálnímu trendu u Samsungu se dá očekávat, že se o výkon postará procesor Snapdragon od Qualcommu.

Více informací zatím není k dispozici. Nyní si stačí počkat na únik od @evleaks, který by měl obsahovat již oficiální rendery. Kdy se Samsung Galaxy Tab S9+ představí světu společně s dalšími modely, není zatím známo.

Zdroje: wolfoftablet.com, gsmarena.com, 9to5google.com, thetechoutlook.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat