Oppo doplňuje starší řadu o nevýrazné Reno 9A

Oppo doplňuje starší řadu o nevýrazné Reno 9A
2023-06-14T11:38:08+02:00
• 14. 6. 2023

Zdroj: Oppo

Nový mobilní přírůstek vstupuje do modelové řady Reno 9, která už před necelým měsícem byla nahrazena novou jubilejní 10. generací. Společnost Oppo oficiálně představila přírůstek s názvem Reno 9A a bude zapadat přímo do segmentu střední třídy. Telefon u výbavy nese některé typické znaky naznačující, že jej uvolní pouze na předem vybrané trhy v Asii.

Bez kouzla

Přední stranu zabírá 6,74palcový AMOLED panel s Full HD+ rozlišením nebo 90Hz obnovovací frekvencí. Proděravěný otvor umístěný vlevo nahoře patří 16megapixelové selfie kamerce. Do vnitřní části byla nasazena čipová sada Snapdragon 695 od Qualcommu a 8GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 128GB interní úložiště, které rozšíříte vložením paměťové microSD karty.

oppo reno 9a 1286x675x

Oppo Reno 9A | Zdroj: Gizmochina

Dozadu si našla cestu trojice fotoaparátů (48 + 8 + 2 MPx) či 4 500mAh článek baterie s technologií rychlého 18W nabíjení. Výrobce nezapomněl přidat snímač otisků prstů, ale najdete ho pod displejem. Softwarová stránka je řešena operačním systémem Android 13 pod platformou ColorOS 13. Výpis uzavírá podpora 5G sítí, USB-C port a 3,5mm audio jack.

Vzhledem k nasazené certifikaci odolnosti IPX8 lze dostupnost modelu očekávat minimálně na japonském trhu. Zájemci mohou vybírat ze dvou barevných variant (bílá, černá) za cenu v přepočtu 6 401 Kč. Prodej začíná od čtvrtku 22. června.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat