Nubia Neo bude herně zaměřený zástupce

Nubia Neo bude herně zaměřený zástupce
2023-06-24T17:55:35+02:00
• 25. 6. 2023

Zdroj: Gizmochina

Nedávné spekulace kolem herního telefonu pod značkou Nubia od ZTE začínají velmi rychle nabírat na obrátkách, protože vybrané e-shopy v zahraničí rovnou spouští systém předobjednávek. Novinka s označením Neo sice nebude zrovna patřit mezi mobilní špičku, ale vzhledem ke zvolené výbavě a nastavené prodejní ceně u ní existuje velká šance uspět.

Všechno a nic

Výbava si vysloužila 6,6palcový IPS LCD displej s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Výřez typu „Waterdrop“ obsahuje jen obyčejnou 8megapixelovou selfie kamerku. Hardwarová stránka je řešena novým 5G čipem Unisoc T820 nebo 8GB operační pamětí RAM (LPDDR4x), kde navíc čeká dalších 8 GB ve virtuální podobě.

Nubia Neo 5G 1 880x495x

Zdroj: Gizmochina

Uživatelská data pojme 256GB úložiště typu UFS 2.2, které také podporuje paměťové microSD karty. Zadní strana obsahuje dva snímače fotoaparátu (50 + 2 MPx) a 4 500mAh baterii s technologií rychlého 22,5W nabíjení. Mobilní hráči jistě ocení vícevrstvé chlazení pro lepší odvod tepla vznikajícího během hraní.

Softwarovou část reprezentuje nejnovější operační systém Android 13. Z ostatních prvků si zaslouží zmínku funkce dual-SIM, USB-C port, technologie NFC a boční skener otisků prstů. V nabídce se nachází dvě barevné verze (Phantom Black, War-Damaged Yellow) s cenovkou po přepočtu 4 310 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat