Honor X50 brzy zamíří do střední třídy

Honor X50 brzy zamíří do střední třídy
2023-06-05T15:00:40+02:00
• 5. 6. 2023

Zdroj: HiHonor

Necelé 2 měsíce od představení modelu X50i má společnost Honor připravenou další novinku v podobě zástupce s názvem X50. Telefon pod kódovým označením ALI-AN00 stihl projít certifikačním procesem u úřadu TENAA, kde samozřejmě zanechal všechny důležité specifikace. Přestože výrobce u něj počítá se zaměření na střední třídu, tak si u výbavy dovolil více povolit kohoutky.

Žádné ořezávátko

Seznam specifikací by měl zahrnovat 6,78palcový AMOLED displej dosahující na 1.5K rozlišení a se zakřivením po obou bočních stranách. Pod ním bude ještě ukryta čtečka otisků prstů. Hardwarovou stránku má reprezentovat čipová sada Snapdragon 6 Gen 1 od Qualcommu. Následovat může hned několik paměťových konfigurací – 8/12/16GB operační paměť RAM a 128/256/512GB interní úložiště.

Honor X50i 1305x830x

Honor X50i | Zdroj: Honor

Navíc je nutné dodat, že se nepočítá s možností rozšíření pomocí paměťové microSD karty. Záda ponesou dva objektivy fotoaparátu (108 + 2 MPx) a zřejmě až 6 000mAh baterii včetně technologie rychlého 35W nabíjení. Výpis uzavřou standardní prvky, což znamená podpora 5G sítí, přední 8megapixelová selfie kamerka, nejnovější Android 13 pod vlastní platformou MagicOS.

Nakonec oproti zmiňovanému X50i sice dojde k mírnému zlepšení, ale stále to nebude stačit na přestup do vyšších pater mobilního trhu.

Zdroje: gizmochina.com, nashvillechatterclass.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat