iQOO dokončuje model Neo 7 ve verzi Pro

iQOO dokončuje model Neo 7 ve verzi Pro
2023-06-05T11:37:15+02:00
• 5. 6. 2023

Zdroj: iQOO

Mobilní značka iQOO se v brzké době dočká rozšíření o jednoho zástupce, který ovšem nebude vycházet z poslední 8. generace. Připravovaná novinka totiž vyjde v rámci starší 7. řady, kde stále schází klíčový přírůstek s označením Pro. Případní zájemci mohou iQOO Neo 7 Pro začít vyhlížet od druhé poloviny tohoto měsíce.

Má čím zaujmout

Zařízení bude vpředu disponovat 6,78palcovým AMOLED displejem s 1.5K rozlišením nebo 144Hz obnovovací frekvencí. Hlavní výkon by měl zajistit výkonný procesor Snapdragon 8 Plus Gen 1 od Qualcommu, ke kterému chtějí přidat 12/16GB operační paměť RAM (LPDDR5) a interní úložiště (UFS 3.1) o velikosti 256 GB. Případné rozšíření pomocí microSD karty není zatím upřesněno.

iQOO Neo 7 750x721x

iQOO Neo 7 | Zdroj: iQOO

O poměrně slušnou výdrž se postará spojení 5 000mAh článku baterie a přítomné technologie rychlého 120W nabíjení. Ten, kdo se zajímá hlavně o mobilní fotografování, tak může očekávat přední 16megapixelovou selfie kamerku v proděraveném otvoru. Zadní část obsadí minimálně dva objektivy fotoaparátu – hlavní 50MPx snímač s OIS technologií či hloubkový 2MPx senzor.

V prodeji bude jedno černé provedení za cenu asi okolo 10 703 Kč. Bližší podrobnosti poznáme údajně už v úterý 20. června.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat