ZTE U50 Pro je něco mezi powerbankou a routerem

ZTE U50 Pro je něco mezi powerbankou a routerem
2023-05-06T18:00:13+02:00
• 6. 5. 2023

Zdroj: Gizmochina

Za zajímavým příslušenstvím stojí firma ZTE, která oficiálně představila přenosné zařízení s označením U50 Pro. To přímo kombinuje především vlastnosti WiFi routeru a powerbanky. Pověstnou třešničkou na dortu je barevný displej pro maximální přehled. V každém případě výrobce z Číny spouští prodej prozatímně jen v rámci domácího trhu za poměrně odvážnou cenu.

Ideální na cesty

Srdcem novinky je výkonný modem Snapdragon X62 od Qualcommu, který hlavně přináší připojení k 5G sítím ve více než 100 zemí po celém světě. Mezi další síťové řešení patří standard WiFi 6 podporující rychlost až 3 600 Mb/s nebo možnost připojení 64 zařízení najednou. Nasazená technologie NFC slouží k jednoduchému připojení bez nutnosti vyplňování hesel apod.

ZTE U50 Pro 2 743x663x ZTE U50 Pro 1 819x686x

Zdroj: Gizmochina

Uvnitř ukrytá baterie o velikosti 10 000 mAh zajišťuje nepřetržitý chod na 16 hodin a její dobití probíhá za pomoci 27W nabíjení. Pokud krabičku využijete jako klasickou powerbanku, tak je k dispozici výkon maximálně 18 Wattů. Nakonec nelze přehlédnout dotykový displej s úhlopříčkou 2,4 palce, na kterém zobrazíte aktuální stav či nastavíte různé funkce.

Případní zájemci si mohou připravit částku po přepočtu 5 215 Kč a vybírat můžou ze dvou barevných provedení (bílé, tmavě šedé).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat