iOS 17 přinese „velké“ změny v Control Center

iOS 17 přinese „velké“ změny v Control Center
2023-04-07T14:43:14+02:00
• 8. 4. 2023

iOS 17 se bude zaměřovat na vylepšení výkonu a stability, ale podle zdroje z diskusního fóra MacRumors bude také obsahovat „velké“ změny v Control Center na iPhonu. Zatím však nebyly poskytnuty žádné podrobnosti o změnách v této oblasti. iOS 17 bude pravděpodobně oznámeno na WWDC 2023 v červnu a první beta verze by měla být vydána pro vývojáře k testování téhož dne.

Významnější změny v ovládacím centru na iPhonu přinese nový operační systém iOS 17. Informace unikla z fóra MacRumors, kde se již dříve podařilo zveřejnit přesné podrobnosti o Dynamic Island na iPhone 14 Pro, ještě předtím, než byl samotný telefon uveden na trh.

Neznámý zdroj, který zůstal anonymní, uvedl v e-mailu, že iOS 17 bude zaměřeno na zlepšení výkonu a stability, což by naznačovalo, že nový ovládací střed může být jednou z významných novinek. Apple by měl iOS 17 představit během klíčové konference WWDC 2023, která se uskuteční 5. června. První verze beta by měla být k dispozici pro vývojáře tentýž den.

iOS 17

Zdroj však nesdělil konkrétní informace o plánovaných změnách v ovládacím centru, které vypadá téměř stejně od uvedení iOS 11 v roce 2017. Menu poskytuje uživatelům iPhonu pohodlný přístup k ovládání Wi-Fi, Bluetooth, jasu displeje, hlasitosti a mnoha dalších funkcí systému. Od iPhone X a novějších modelů lze ovládací střed otevřít posunutím prstu dolů z pravého horního rohu obrazovky.

Ovládací střed se letos dožívá 10 let od svého uvedení s iOS 7. Apple by mohl po šesti letech minimálních změn vylepšit jeho možnosti personalizace a změnit design menu, ale zatím nejsou známy konkrétní detaily.

Ačkoliv má fórum MacRumors dobrý renomé a úspěšně uniká informace o chystaných novinkách, zatím nebylo nic oficiálně potvrzeno a plány společnosti Apple se mohou kdykoliv změnit.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat