Xiaomi Buds 3 přichází v edici Star Wars

Xiaomi Buds 3 přichází v edici Star Wars
2023-03-23T11:27:50+02:00
• 23. 3. 2023

Zdroj: Xiaomiui

Pro fanoušky Hvězdných válek je nachystána speciální edice bezdrátových sluchátek Buds 3 od společnosti Xiaomi, která před pár dny byla oficiálně představena v Čině. Nicméně ani čeští fanoušci nebudou ochuzení, protože první prodejci u nás je pomalu zařazují do prodeje. Ačkoliv čínský gigant již nějakou chvíli prodává 4. generaci, tak předchůdce má stále co nabídnout.

Ve znamení Stormtroopera

Sluchátka jsou přizpůsobena hned v několika směrech. Vše začíná u prodejního balení se speciálním zpracováním, potom hlava vojáka Stormtroopera je vyobrazena na dobíjecí krabičce nebo například při připojení/odpojení vydávají zvukové efekty světelného meče. Jen samotné stopky se silikonovými koncovkami nemají nijak výrazně upravený design.

xiaomi buds 3 star wars 1 1440x1920x xiaomi buds 3 star wars 4 1440x1920x

Zdroj: Xiaomiui

Co se týče klíčových vlastností, tak mají připraveny tři úrovně potlačení okolního hluku, kde nejvyšší eliminuje až 40 dB. Zvládnou 7 hodin poslechu či celkem 32 hodin s krabičkou, u které mimochodem najdete podporu Qi dobíjení. Za zmínku také stojí certifikace IP55, Bluetooth 5.2, funkce rychlého párování a možnost připojení ke dvěma zařízení naráz.

Novinka na domácí půdě stojí 499 čínských jüanů (tj. cca 1 585 Kč), zatímco český trh si prozatímně nastavil prodejní cenu 2 800 Kč.

xiaomi buds 3 star wars 2 1440x1920x xiaomi buds 3 star wars 5 1440x1920x

Zdroj: Xiaomiui

Zdroj: xiaomiui.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat