Značka HTC ožije díky neznámému tabletu

Značka HTC ožije díky neznámému tabletu
2023-02-22T13:30:45+02:00
• 22. 2. 2023

Zdroj: Htcsource.com

Tchajwanská značka HTC se pokusí chytnou druhý dech, a to za pomoci připravovaného tabletu s označením A102. Aktuální únik přibližuje jen převážnou většinu prvků výbavy, takže skutečná podoba zůstává pod rouškou tajnosti. K oficiálnímu představení by mělo dojít ještě během tohoto měsíce za přijatelnou cenovku. Každopádně zařízení nepřekročí hranice střední třídy.

Pro široké publikum

Přední část má zabrat 11palcový panel s 2K rozlišením nebo 8megapixelová kamera na video hovory. O hlavní výkon se údajně postará téměř dva roky starý procesor Helio G85 od MediaTeku, 8GB operační paměť RAM po boku 128GB interního úložiště podporující až 256GB paměťové microSD karty.

A102 644x195x

HTC A102 v databázi Google Mobile Services | Zdroj: Gizmochina

Článek baterie o velikosti 8 000 mAh zatím neprozrazuje žádnou technologii rychlého nabíjení. Dále záda obsadí jediný 20megapixelový objektiv fotoaparátu. Softwarovou stránku bude reprezentovat operační systém Android 12, který asi navíc doplní vlastní uživatelské rozhraní.

Nekompletní seznam uzavírá funkce odemykání obličejem, USB-C port s OTG, Bluetooth 5.0, dvoupásmové WiFi připojení či podpora datových přenosů přes 4G sítě. Novinka jako první zřejmě zamíří na méně rozvinuté trhy, přičemž nad celosvětovou dostupností visí otazník. Už nejbližší dny by mohly přinést další podrobnosti kolem tohoto modelu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat