Samsung a Ledger začínají lákat na společný krypto balíček

Samsung a Ledger začínají lákat na společný krypto balíček
2023-01-19T09:50:59+02:00
• 19. 1. 2023

Zdroj: Samsung

Německá pobočka společnosti Samsung uzavřela novou spolupráci se známou firmou Ledger, která jednoznačně patří ke špičce mezi hardwarovými peněženkami na bezpečné uchovávání kryptoměn. Prostřednictvím obchodu Amazon začnou brzy prodávat speciální balíčky, jehož obsahem především bude zařízení z modelové řady Galaxy bez bližšího upřesnění. Ovšem zahraniční zdroje mají v tomto směru již poměrně jasno.

Bezpečí prioritou

Oficiální zpráva hovoří o telefonu Galaxy příští generace a vzhledem k blížícímu se představení řady Galaxy S23 je více méně jasné, že jedna z varianta bude jeho součástí. Dále také můžeme očekávat přibalení peněženky Ledger, kde se nabízí verze Nano X doplněná o funkci Bluetooth pro bezdrátové připojení k zařízení.

Samsung Ledger 1080x1080x

Zdroj: Samsung

Telefon by v základu mohl ještě získat předinstalovanou aplikaci Ledger Live, aby se uživatelé nemuseli obávat z instalace nesprávné aplikace. Celé partnerství v konečném výsledku má zvýšit povědomí nejen o kryptoměnách, ale přinést i maximálně bezpečný způsob nákupu/prodeje přes další vývojovou fázi webu (Web 3.0).

Pro případné zájemce je připraven systém registrací, který běží jen do konce tohoto měsíce. Kromě zařízení dostanete 100eurový poukaz na nákup u Amazonu a jedno NFT od mezinárodně uznávaných talentů z NFT scény. Bližší podrobnosti pravděpodobně zjistíme 1. února, kdy poprvé Samsung před širokou veřejností ukáže řadu Galaxy S23.

Zdroj: news.samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat