Telegram přináší novoroční aktualizaci

Telegram přináší novoroční aktualizaci
2022-12-30T19:30:12+02:00
• 30. 12. 2022

Zdroj: Dotekománie

Telegram patří mezi ty komunikační služby, které zveřejňují pravidelně aktualizace veřejnou formou. Například nedávno jsme se dočkali mnoha novinek, mezi kterými přibyla možnost přihlašování bez běžného telefonního čísla. Nyní zde máme novoroční aktualizaci, která se ale již nyní začala šířit formou aktualizací aplikací.

I změna soukromí

Telegram již nyní nabízí možnost dočasně ukrýt text, přičemž je vyžadována interakce druhé strany, aby došlo k odkrytí. Nyní dochází k rozšíření této funkce i na fotografie, obrázky a videa. Můžete tak poslat nějaké překvapení druhé straně, přičemž obsah nebude ihned vidět.

Dále jsme se dočkali vylepšené správy pro uložený obsah. Nově jde nastavit automatické mazání dočasných souborů pro soukromé chaty, skupiny a kanály, a současně nastavit výjimky. Současně došlo na vylepšení nástroje pro kreslení do obrázků, kde je nový nástroje na rozmazávání obsahu. Také jde přidávat text a formátovat jej dle libosti. Nově lze přidávat i nejrůznější tvary jako čtverce, obdélníky, šipky, hvězdičky a podobné.

ezgif 5 95b4e36a81 320x320x

Zdroj: Telegram

Telegram také upravuje nástroje na vybírání profilových fotek jednotlivým kontaktům, přičemž je jde i poslat jako návrh druhé straně. U vlastní profilové fotky jsou nově dostupné možnosti pro nastavení soukromí. Můžete tak udělat svou profilovou fotku soukromou jen pro vaše kontakty například.

Jedna novinka se objevila i u skupin. Pakliže čítá více než 100 členů, administrátor může nastavit skrytí seznamu členů. Samozřejmě se nezapomnělo na úpravy animací, nové animované emoji a také interaktivní.

Zdroj: neowin.net

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat