Meizu uvede na trh mp3 přehrávač. Čtete správně, v roce 2023 přijde na trh zařízení určené jen pro přehrávání hudby

Meizu uvede na trh mp3 přehrávač. Čtete správně, v roce 2023 přijde na trh zařízení určené jen pro přehrávání hudby
2022-12-31T08:00:28+02:00
• 31. 12. 2022

Zdroj: Meizu

Čínský výrobce Meizu upozornil na svou řadu produktů, které uvede na jaře 2023. Společnost během prosincové akce v Číně poskytla některé podrobnosti o hudebním přehrávači Meizu M3 Pro s vysokou kvalitou zvuku. Upoutávka zdůrazňuje některé působivé funkce retro hudebního gadgetu s Hi-Fi, tedy s vysokou kvalitou reprodukce zvuku. Jedná se o jakési vzkříšení již nevyráběných MP3 přehrávačů.

Hudební přehrávač Meizu M3 Pro s Hi-Fi je nabízí klasický známý design. Přináší již dříve používané interaktivní tlačítka mBack. Společnost Meizu tvrdí, že tento nový hudební přehrávač se také plynuleji používá, na rozdíl od dekádu a více starších modelů, které měly problém s plynulostí.

Přehrávač je vyroben z prémiových skleněných a kovových materiálů a využívá dekódovací čip H1 Hi-Fi vyvinutý společností Meizu. Měl by poskytovat vynikající zvukový výstup. Nabízí 1bitové dekódování a podporuje až 11,2MHz převzorkování pro skutečně pohlcující hudební zážitek. Meizu také tvrdí, že originální ladění je dosaženo prostřednictvím akustického nástroje Meizu FlymeSound Classic.

Meizu M3 Pro features teaser 1024x559 1024x559x

Zdroj: Meizu

Novinka bude dodávána s displejem a 128GB interním úložištěm. Může být také připojen k chytrým telefonům, počítačům a automobilům pro výstup Hi-Fi. Jaký přesně konektor bude potřeba, a zda stačí jack, nebylo upřesněno. Očekává se, že Meizu M3 Pro bude uveden na trh v prvním čtvrtletí roku 2023. V současné době je stále ve vývoji, ani cena nebyla specifikována.

Nový produkt oznámen, jeden pohřben

Ačkoli snímky nejsou finální, dávají nám i tak představu o nadcházející „mptrojce“. Společnost Meizu rovněž informovala, že zrušila řadu Meizu 19. Spíše bude představena řada Meizu 20, která je již ve fázi testování, uvedení na trh se očekává v prvním čtvrtletí roku 2023.

Meizu 20 teaser 1024x576 1024x576x

Zdroj: Meizu

Zdroje: gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat