Honor X9a poznáme už začátkem ledna

Honor X9a poznáme už začátkem ledna
2022-12-23T19:24:32+02:00
• 24. 12. 2022

Zdroj: Gizmochina

Dlouho očekávaný model nesoucí označení X9a od společnosti Honor konečně zná datum odhalení před širokou veřejností. Dojde k tomu přesně ve středu 4. ledna v 19 hodin. Zařízení od čínského výrobce nebude v segmentu střední třídy vystrkovat růžky, protože si vyslouží spíše průměrnou výbavu na dnešní poměry. Momentálně jsou k dispozici fotografie telefonu nebo jen spekulované specifikace.

Nezklame, ani nenadchne

Do jeho čela plánují nasadit 6,67palcový displej založený na AMOLED technologii, který dosáhne na Full HD+ rozlišení a 120Hz obnovovací frekvenci. U něj se také očekává čtečka otisků prstů přímo pod panelem, či dokonce zakřivené hrany. Uprostřed proděravěný otvor nabídne 8megapixelovou selfie kamerku.

Vnitřní šasi vyplní čipová sada Snapdragon 695 od Qualcommu, operační paměť RAM o velikosti 8 GB a dvě varianty interního úložiště (128/256 GB) bez jakékoliv možnosti dalšího rozšíření. Zadní kulatý prstenec obsadí dva objektivy fotoaparátu (50 + 2 MPx) po boku přisvětlovací LED diody.

Zatím nekompletní seznam podtrhuje 5 100mAh článek baterie podporující technologii rychlého 40W nabíjení a operační systém Android 12 ukrytý za vlastním rozhraním Magic UI. Nejbližší dny mohou ještě přinést informace, které rozšíří tento výpis.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat