Vivo představilo dvoje bezdrátová sluchátka s ANC a 360stupňovým prostorovým zvukem

Vivo představilo dvoje bezdrátová sluchátka s ANC a 360stupňovým prostorovým zvukem
2022-11-24T16:30:21+02:00
• 24. 11. 2022

Zdroj: Gizmochina

Společnost Vivo v Číně představila nové smartphony řady X90. Vedle těchto telefonů také představila dvojici bezdrátových sluchátek Vivo TWS 3 a TWS 3 Pro. Sluchátka jsou nástupci loňského modelu TWS 2 a přináší mnoho vylepšení.

Bezdrátová sluchátka Vivo TWS 3 a TWS 3 Pro

Vivo TWS 3 a TWS 3 Pro jsou vzhledově prakticky nerozeznatelné, liší se ale tím, co každý model nabízí. Každé sluchátko váží pouhých 5 gramů a špunty do uší jsou vyrobeny z lékařského materiálu. Sluchátka jsou vybavena 12,2mm dynamickým měničem a 3vrstvou nanokompozitní membránou. Obě dvě sluchátka jsou vybavena aptX kodekem od Qualcommu, který zajistí bezztrátový přenos zvuku. Ve výbavě je také ultraširokopásmová jednotkou Vivo, která je speciálně vyvinuta pro perfektní podání výšek a basů.

vivo tws3 1366x956x

Zdroj: Xataka

Oba dva modely sluchátek jsou vybaveny technologií 360stupňového prostorového zvuku a také technologií ANC pro potlačení okolního hluku až do úrovně 49 dB. Sluchátka nabídnou technologii personalizovaného podání zvuku díky monitorování okolních zvukových podmínek, kterým následně přizpůsobují výsledný zvuk. Model TVW 3 Pro je samozřejmě o kus lépe vybavená varianta. Jedná se o vůbec první skutečně bezdrátová sluchátka, která nabídnou Hi-Fi kvalitu poslechu díky nezávislému audio čipu. Dosaženo je tak kvality zvuku, která je prakticky identická s původním zdrojem.

Sluchátka dokonce umí měřit tělesnou teplotu a jsou vybavena pomocným poslechovým režimem, který by měl pomáhat lidem se s sluchovým postižením. TWS 3 nabídnou nízkou latenci 55 ms, duální režim připojení pro více zařízení, rychlé párování, inteligentní detekci opotřebení, překlad v reálném čase nebo funkci vyhledání sluchátek. U základní varianty je uvedena doba výdrže až 10 hodin na jedno nabití s vypnutým ANC, dobíjecí pouzdro pak nabídne dalších 40 hodin energie. Model Pro pak nabídne 6,8 hodin přehrávání a s nabíjecím pouzdrem se dostaneme až na 30 hodin..

Vivo TWS 3 se budou prodávat za cenu 70 dolarů a model TWS 3 Pro bude dostupný za cenu 139 dolarů. Na trhu budou sluchátka dostupná od 6. prosince.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat