Oppo možná začíná rýsovat tablet Pad 2

Oppo možná začíná rýsovat tablet Pad 2
2022-11-26T19:30:30+02:00
• 26. 11. 2022

Oppo Pad; Zdroj: Oppo

Vůbec první tablet pod značkou Oppo jsme měli možnost poznat zkraje letošního roku a nejnovější únik informací naznačuje, že firma by mohla chtít dodržet roční rozestup mezi jednotlivými generacemi. Druhé pokračování tabletu toho o sobě ještě moc neprozrazuje, ale prozatímně to s pár výjimkami nevypadá na nějak výraznou aktualizaci u seznamu specifikací.

Může překvapit

U Oppo Pad 2 by se měl ukázat tablet s vyšším rozlišením 2 800 x 2 000 pixelů, přičemž displej si ponechá 11palcovou úhlopříčku jako u předchůdce. Ovšem zda ponechají IPS LCD panel, zůstává pod rouškou tajnosti.

Další změnu lze očekávat u typu čipové sady a především u jeho dodavatele. Vyhlížet údajně můžeme procesor Dimensity 9000 od tchajwanského MediaTeku, který nepatří zrovna mezi nejnovější modely. Informace také hovoří o větší paměti nebo baterii doplněné o technologii rychlého nabíjení.

Pro připomenutí se hodí zmínit, že první generace v nejvyšší konfiguraci nabízela 8GB RAM s 256GB úložištěm a 33W dobíjení baterie. Výrobce na příští měsíc plánuje akci INNO Day 2022, kde odhalí bližší podrobnosti kolem připravovaných zařízení pro nadcházející měsíce. Závěrem rozhodující slovo možná dostane až prodejní cenovka, která u Oppo Pad začínala u hranice cca 7 498 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat