Oppo má nová ANC sluchátka Enco R Pro

Oppo má nová ANC sluchátka Enco R Pro
2022-11-26T09:30:59+02:00
• 26. 11. 2022

Zdroj: Gizmochina

Základní provedení sluchátek Enco R se po půl roce dočkalo varianty s přívlastkem Pro a společnost Oppo je poprvé ukázala v tomto týdnu na oficiální tiskové konferenci. Přestože si čínský výrobce v konečném prodeji říká téměř o dvojnásobnou částku, tak ve srovnání si vysloužila hromadu vylepšení. Kromě jiného mají také ještě přepracovaný design.

Téměř bez nedostatků

Sluchátka jsou nově zakončena silikonovými špunty do uši, které pravděpodobně budou více vyhovovat většině uživatelů. Uvnitř každého těla se nachází 12,4mm audio měnič a neupřesněná baterie. Nicméně bez aktivovaného ANC hrají 7 hodin nebo 28 hodin při postupném dobíjení přes dodávané pouzdro. Veškerá komunikace probíhá přes Bluetooth ve verzi 5.2.

Enco R Pro 2 1024x599x

Zdroj: FoneArena

Za zmínku rozhodně stojí i transparentní režim, režim nízké latence zvuku či technologie ENC zlepšující kvalitu hovorů. Certifikace IP54 by měla přinést odolnost alespoň vůči drobnému dešti. Dotykové plošky umožňují hlavně ovládat hudební přehrávač a telefonní hovory. Majitelé zařízení značky Oppo se systémem ColorOS mají navíc k dispozici funkci rychlého párování.

Nakonec prodej startuje od pátku 2. prosince za doporučenou cenu v přepočtu 1 628 Kč a na pultech naleznete pouze jediné provedení v bílé barvě.

Enco R Pro 1 694x482x

Zdroj: FoneArena

Zdroje: gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat