Oppo Enco R jsou jen další sluchátka do počtu

Oppo Enco R jsou jen další sluchátka do počtu
2022-05-26T11:30:40+02:00
• 26. 5. 2022

Zdroj: GSMArena

Nedávná konference pro média přinesla spoustu nových zařízení od společnosti Oppo a mezi ně patří také bezdrátová sluchátka s názvem Enco R. Ovšem jejich nízká cenovka se přímo odráží v kompletním seznamu specifikací, takže případní zájemci si budou muset vystačit s málem. Výrobce sice spustil systém objednávek, ale teprve v úterý 31. května vyrazí do světa.

Žádná sláva

Po stránce designového zpracování nemají moc daleko od první generace AirPods od Applu. Uvnitř každého sluchátka je 13,4mm měnič s membránou vyrobenou z titanu nebo 27mAh baterie zajišťující výdrž až 4 hodiny. O redukci okolního hluku se u dvojice mikrofonů stará pouze vlastní AI technologie. Herní režim snižuje latenci zvuku na 94 ms a funkce Bluetooth 5.2 podporuje audio kodek AAC.

Oppo Enco R 1 972x532x

Zdroj: GSMArena

Nechybí ani základní stupeň voděodolnosti IPX4 či dotykové plošky pro ovládání. Další přizpůsobení lze nastavit v doprovodné aplikaci Enco Live, kde musíme vyzdvihnout třeba možnost vzdáleného ovládání spouště fotoaparátu přes dotykovou plošku u jednoho sluchátka. Nabíjecí pouzdro s USB-C vstupem v sobě ukrývá 300mAh baterii, která sluchátkám obstará 5 nabití na celkových 20 hodin poslechu.

Firma Oppo si tuto novinku ocenila částkou po přepočtu 1 031 Kč.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat