Chytré hodinky ARMODD Silentband 3 GPS – Pro dokonalé sportovní vyžití komerční článek

Chytré hodinky ARMODD Silentband 3 GPS – Pro dokonalé sportovní vyžití [komerční článek]
2022-11-30T18:14:22+02:00
• 30. 11. 2022

Zavedená česká značka ARMODD ve své nové kolekci podzim 2022 nabízí velmi zajímavé modely originálních chytrých hodinek pro muže a ženy. Dlouhodobě vzrůstající oblíbenosti značky ARMODD napomáhá jistě i to, že jsou hodinky v českém jazyce a jsou kompatibilní se všemi telefony Android a iPhone. Zní to jako ideální dárek pro milovanou osobu k Vánocům, co myslíte? 

A pokud hledáte dárek pro osobu, která je sportovně založená, možná vás potom zaujme specifičtější představení modelu ARMODD Silentband 3 GPS. Kdybychom měli jenom tři věci, které o nich musíte okamžitě vědět, tak jsou to následující:

  • 37 jedinečných sportovních režimů.
  • GPS lokalizace a přesné zaznamenání tras i bez mobilního telefonu.
  • Speciální ochranné sklo Gorilla Glass.

Sportovní a elegantní v jednom pohledu (a o skrytosti gorilí síly)

Jako je ostatně už z minulých kolekcí značky ARMODD dobrým zvykem, tak i model Silentband 3 GPS sází všechnu kartu na čistý a minimalistický design svého provedení. Ráno si dát pár „kiláčků“ v parku za domem a odpoledne důležitá obchodní porada. Vždy s nimi na zápěstí vypadáte dobře. 

ARMODD

Displej je totiž to, co milujete. Ten se musí chránit tzv. jako oko v hlavě. Proto mají hodinky vysoce odolné Gorilla Glass sklíčko, které chrání 1,45″ displej. Životnost displeje tím získává nadstandardní ochranné parametry. V kombinaci s texaskou vestou Chucka Norrise by se dalo snad mluvit i o potencionální nesmrtelnosti, ale pojďme dále. Překvapí i výborná čitelnost na přímém slunci.

 
Stát se mistrem světa v jednom z 37 disciplín? To by šlo!

Díky integrované GPS si můžete zasportovat i bez mobilního telefonu. Veškerá data včetně GPS záznamu trasy se uloží a po spárování s mobilní aplikací (v češtině) můžete sledovat svůj progres. Tak tohle je „srdce“ tohoto malého sportovního chytrého zázraku.

ARMODD

A „plícemi“ modelu Silentband 3 GPS je dále 37 pečlivě roztříděných sportovních módů, kterým se můžete detailně věnovat a rozvíjet tak vaše dovednosti. List to bude dlouhý, ale vy ho chcete určitě znát, takže tady ho máte: 

  • běh, běžecký pás, venkovní běh,
  • cyklistika, chůze, lezení, jóga, spinning, 
  • basketbal, fotbal, badminton, maraton, 
  • halová chůze, volný trénink, silový trénink, vzpírání, 
  • box, švihadlo, výstup do schodů, lyžování, bruslení,
  •  kolečkové brusle, obruč, golf, baseball, tanec, 
  • stolní tenis, hokej, pilates, taekwondo, házená, 
  • street dance, volejbal, tenis, šipky, gymnastika a konečně také stepper. 

Mít vše podstatné na zápěstí? Paráda 

Mít data o vašem úspěchu, to je důležité. Ale stejně tak i vědět, kdo vás shání, kdo vám píše apod. Proto model Silentband 3 GPS spolehlivě zvládá pomáhat i v těchto momentech vašeho života. Vše se vám zobrazí dřív, než stačíte vytáhnout telefon z kapsy. To v praxi znamená např. SMS, hovory, notifikace z aplikací, e-maily atd.

ARMODD

A co dalšího šikovného potěší uživatele tohoto elegantního náramku? Možnost dálkového ovládání hudby a spoušť fotoaparátu, počasí, stopky, časovač, funkci najdi telefon nebo kalendář s událostmi. A to stále není vše. Samostatnou kapitolou jsou ciferníky. Vytvořte si svůj vlastní a dodejte hodinkám punc originální kvality.

Seznamte se, váš nový komplexní průvodce životního stylu

Jedna věc je vidět vlastní sportovní výkon, druhá věc je, že budete mít vždy také informovanost z okolního světa, a třetí a finální věc, díky které je Silentband 3GPS pomocníkem k pohledání, je pestrost funkcí pro monitorování zdraví a životního stylu. Díky pokročilým senzorům můžete snadno poznat orientační hodnoty vašich tělesných procesů.

ARMODD

Kolik denně ujdete, spálíte, jaký je váš tep (měření v reálném čase), krevní tlak, jaká je saturace kyslíku v krvi a jak dobře spíte – o tom všem získáváte relevantní údaje. To je docela široká škála informací, z které se už dá mozaika vašeho života pěkně poskládat do směrodatných výsledků, nemyslíte? Ženy ocení i význam zabudované funkce menstruačního cyklu. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat