Chytré hodinky ARMODD: 5 výhod, které je činí oblíbeným dárkem! komerční článek

Chytré hodinky ARMODD: 5 výhod, které je činí oblíbeným dárkem! [komerční článek]
2022-11-26T10:55:08+02:00
• 25. 11. 2022

Vánoční čas už pomalu klepe na dveře. A starost pomalu všech lidí se upíná velmi pravděpodobně na to, jaké dárky vybrat. 

Co letos na to jít chytře? Potom by vaším favoritem mohly být chytré hodinky. A mají k tomu mnoho pádných argumentů, jak uvidíte dále v článku níže.

Kompletně v češtině a pro všechny telefony

Je tomu tak. Chytré hodinky ARMODD jsou naplno kompatibilní se všemi operačními systémy – Android a iOS. Proto se nemusíte vůbec nijak obávat, že by hodinky nešly spárovat s mobilním telefonem obdarovaného člověka. Exkluzivní čeština je připravena nejen v samotném rozhraní hodinek, ale i v mobilní aplikace, kde si vše jednoduše nastavíte k vaší spokojenosti. 

Atraktivní design za parádní cenu

Ve své cenové kategorii se hodinky české značky ARMODD prezentují velice solidně. Za výhodnou cenu dostáváte chytré hodinky s vytříbeným designovým profilem. Očekávejte plně dotykové displeje s vysokým rozlišením, které maximálně doléhají ke krajům hodinek. Jejich významnou složkou je i dobrá ostrost úhlu a čitelnost na přímém slunci. Sepsali jsme také pár obecných tipů ke koupi chytrých hodinek.

Atraktivnost designu dokáže ještě umocnit originální aspekt jménem ciferníky. Vytvořte si vlastní ciferník na míru! Oblíbená fotka z dovolené? Rodina pěkně pohromadě? Tak tenhle ciferník bude jen váš a nikdo jiný takový mít nebude. 

Informují o všem, co chcete vědět 

Celý svět máte v jednom úžasně vypadajícím displeji! Kdo by to kdy řekl, že? SMS, hovory, e-maily a notifikace ze všech možných soc. sítí můžete číst v naprostém pohodlí aktivovaného jediným pohybem zápěstí. Chytré hodinky jsou proto parádním pomocníkem. Dokonce umí ukázat, jaké je počasí a mnoho dalších šikovných informací. 

ARMODD

Intuitivně zjednodušují mnoho procesů

Volání přímo z hodinek za pomocí Bluetooth technologie nebo ovládání hudby na dálku? A to je jen začátek všeho. Chytré hodinky ARMODD disponují pestrým arzenálem důvtipných funkcí jako je např. hlasový asistent v rámci propojení s vaším telefonem, dálkové spuštění fotoaparátu na telefonu, svítilna, hledání telefonu, kalkulačka nebo budík, kdy vás hodinky včas probudí jemnou vibrací do nového dne. A to jsou funkce, kdy některé z nich běžně v této cenové dostupnosti nejsou standardem nabízených chytrých hodinek jiných výrobců. 

ARMODD

Pomáhají komplexněji uchopit životní styl

Chytré hodinky umožní lépe pochopit váš aktuální životní styl. Všechny data si můžete průběžně vyhodnocovat za pomocí mobilní aplikace. Hodinky vám změří, kolik jste toho denně ušli, kolik jste spálili kalorii, jaký máte tep, EKG, saturaci kyslíku v krvi. Samostatnou kapitolou jsou sportovní režimy, které jsou kalibrované na specifické pohyby při konkrétním sportu. Těšte se např. na chůzi, běh, cyklistiku, švihadlo, tenis, badminton, basketbal, fotbal a mnoho dalších. 

ARMODD

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat