Peak Design a jeho dokonalý ekosystém doplňků pro iPhone i Galaxy S22 komerční článek

Peak Design a jeho dokonalý ekosystém doplňků pro iPhone i Galaxy S22 [komerční článek]
2022-10-24T14:19:50+02:00
• 24. 10. 2022

Drtivá většina obalů pro dnešní telefony je prakticky identická. To ovšem neplatí pro kryt od oblíbené značky Peak Design, který je nejenom odolný, ale především unikátní hned v několika ohledech. Peak Design totiž ke svému speciálnímu krytu nabízí celou škálu zajímavých doplňků a dohromady tak tvoří opravdu propracovaný ekosystém. Ať už jde například o peněženku, bezdrátovou nabíječku, tripod nebo držák na kolo, motorku či na zeď.

Kryt jakožto jádro ekosystému

Základem ekosystému Peak Design Mobile je ultratenký a zároveň velmi odolný kryt Everyday Cases elegantním designem a z kvalitních materiálů. K široké škále držáků a příslušenství se kryt připojuje pomocí revolučního magneticko/mechanického zámku SlimLink, na který má Peak Design dokonce patent. Ten umožňuje rychlé upevnění i odpojení jednou rukou a je 100% bezpečný při jakékoliv aktivitě. Kryt i navzdory posilujícím magnetům podporuje bezdrátové nabíjení a funguje s veškerým MagSafe příslušenstvím.

Peak Design Mobile ecosystem all 1800x1239x

Více než desítka doplňků

Samotným krytem to ale ani zdaleka nekončí. Peak Design totiž ke svému obalu nabízí více než desítku doplňků. A jde opravdu o zajímavé kousky. Nechybí například ani držák na motorku se zabudovaným tlumičem vibrací, magnetická nabíječka do auta či na stůl s polohovatelným ramenem nebo nejrůznější univerzální držáky na zeďna kolo či prakticky na jakákoli jiná řídítka (koloběžky, kočárku apod.). Připevnit ke krytu pak můžete dokonce i dvě verze malé peněženky nebo kompaktní stativ pro natáčení. Veškeré doplňky jsou z prvotřídních materiálů, pečlivě zkonstruované a přísně testované.

Peak Design Mobile Moto Stem Mount 9 1400x935x Peak Design Mobile Universal Mount 8 1400x933x Peak Design Mobile Bike Mount 7 1400x934x Peak Design Mobile Wall Mount 6 1400x840x Peak Design Mobile Tripod 5 1400x778x Peak Design Mobile Car Mount Charging 4 1400x980x Peak Design Mobile Wireless Charging Stand 3 1400x933x Peak Design Mobile Stand Wallet 2 1400x829x Peak Design Mobile Wallet 1 1400x1200x

Nové kryty pro iPhone 14 (Pro)

Peak Design má nově v portfoliu kryty také pro všechny iPhony 14 a 14 Pro, včetně zcela nové barevné varianty Sage. Obecně je kryt dostupný pro většinu telefonů od Applu (iPhone 11, SE a vyšší) a pro vlajkovky od Samsungu (Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra). Ovšem díky univerzálnímu adaptéru můžete veškeré příslušenství použít prakticky s jakýmkoli telefonem na trhu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat