Honor 80 a 80 Pro se brzy odhalí

Honor 80 a 80 Pro se brzy odhalí
2022-10-23T18:00:00+02:00
• 23. 10. 2022

Zdroj: Honor

Na český trh se celá série Honor 70 dostala teprve před necelými 2 měsíci a na veřejnost již unikají první specifikace kolem nové generace. Součástí zprávy jsou modely Honor 80 a Honor 80 Pro, přičemž ani varianta Pro+ nebude určitě vynechána. Výrobce by měl všechny tři přírůstky směrovat do vyšších řad v rámci segmentu střední třídy.

Našlapané novinky

Základním stavebním kamenem se tradičně stane model Honor 80, kterému dovnitř připíšou čipovou sadu Dimensity 1080 od MediaTeku. Záda mimo jiné obsadí hlavní 64megapixelový objektiv nebo neupřesněná baterie získá technologii rychlého 66W nabíjení.

Na zlatou střední cestu postaví Honor 80 Pro s řešením od Qualcommu, a to v podobě čipu Snapdragon 778G. Zde si pravděpodobně budou případní majitelé pochvalovat 108megapixleový fotoaparát v zadní části.

Honor 80 943x379x

Zdroj: Gizmochina

Vrcholný zástupce s přívlastkem 80 Pro+ má pochopitelně disponovat tím nejlepším. To zatím znamená procesor Snapdragon 8+ Gen 1 od Qualcommu, zadní 200MPx fotoaparát či až 100W nabíjení. Už dříve se hovořilo třeba o AMOLED panelu se zakřivením a 1,5K rozlišením.

Ačkoliv paměťové konfigurace nikdo příliš neupřesňuje, tak laťku můžou nastavit kolem 12GB RAM a 256GB úložiště. K oznámení zřejmě nedojde dříve než koncem letošního roku.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat