Garmin představí chytré hodinky „Porsche x Garmin“

Garmin představí chytré hodinky „Porsche x Garmin“
2022-10-26T19:30:20+02:00
• 26. 10. 2022

Zdroj: Ian Usher (flickr)

Garmin ve spolupráci se značkou Porsche připravuje novou limitovanou edici svých chytrých hodinek. Model s názvem Porsche x Garmin Epix 2 přinese unikátní design, a také několik exkluzivních ciferníků.

Speciální edice s exkluzivními ciferníky

Tato nová speciální edice vychází z běžně dostupného modelu Garmin Epix 2, přináší ovšem několik vizuálních odlišností. Předně je to design, který je inspirován slavnou značkou sportovních automobilů. Tvoří jej ikonické barevné schéma kombinující černou, stříbrnou a červenou, to vše doplněno o 22mm silikonový pásek se sponou nesoucí logo Porsche. Jméno kultovní značky je také na displeji hodinek, stejně tak i na tlačítku start/stop.

Garmin Porsche 01 gizmochina 900x675x

Zdroj: gizmochina

Hodinky nabídnou několik ciferníků s logy a designy Porsche, které je možné zobrazit na displeji. Po technické stránce jinak přístroj odpovídá modelu Epix 2, ze kterého je odvozen, takže nabídne 1,3palcový AMOLED displej, který je chráněn safírovým sklíčkem. Displej je dotykový, nicméně hodinky se dají také ovládat pomocí hardwarových tlačítek. Výrobce uvádí, že hodinky vydrží až 16 dní výdrže na jedno nabití a poskytnou vodotěsnost do tlaku 10 atmosfér (odpovídá hloubce 100 m).

Mezi další podporované funkce patří sledování srdečního tepu, monitor saturace krve kyslíkem a také podpora více než 60 sportovních režimů. Dále samozřejmě GPS navigace a sledování trasy, bezkontaktní platby Garmin Pay či přehrávání hudby prostřednictvím Spotify (či dalších platforem).

Nová limitovaná edice chytrých hodinek Porsche x Garmin Epix 2 bude k dispozici na těchto trzích: Spojené státy americké, Kanada, Velká Británie, ale také v zemích Evropské unie – včetně České republiky. Cena je stanovena na 1250 USD (bez daně). Konečnou cenu v ČR včetně DPH můžeme očekávat okolo 30 000 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat