Představeny novinky Fitbit Inspire 3, Fitbit Versa 4 a Fitbit Sense 2

Představeny novinky Fitbit Inspire 3, Fitbit Versa 4 a Fitbit Sense 2
2022-08-24T15:03:26+02:00
• 24. 8. 2022

Zdroj: Fitbit

Dnes jsme se dočkali uvedení tří nových produktů společnosti Fibit. Zatímco Fitbit Inspire 3 by se dal považovat za běžnější chytrý náramek, tak modely Fitbit Versa 4 a Fitbit Sense 2 se mohou pochlubit velmi dobrou výbavou, ale nejvíce asi zaujme podpora Google Pay.

Fitbit Inspire 3

První se společnost pochlubila chytrým náramkem Fitbit Inspire 3, který má zaujmout mimo jiné svou cenou. Ta byla nastavena na českém trhu na 2 499 Kč. Tento náramek automaticky monitoruje veškerý pohyb, zaznamenává minuty v aktivní zóně, spálené kalorie, ušlou vzdálenost a samozřejmě nesmí chybět měření tepové frekvence. Nesmí chybět měření spánku, s čímž je spojeno upozornění, kdy jít spát, případně funkce chytrého buzení.

Fitbit Inspire 3 3QTR Core MorningGlow Relax Ehale RGB 300dpi NS 2400x2400x

Zdroj: Fitbit

Součástí jsou i meditační a dechová cvičení. Fitbit Inspire 3 umí měřit teplotu povrchu kůže nebo saturaci kyslíkem. V samotné aplikaci Fitbit se dále nabízí více než 1000 sportovních režimů a nejrůznější možnosti zaznamenávání informací o vašem zdraví. Fitbit Inspire 3 je odolný do 50 metrů a firma uvádí, že nabízí dlouhou výdrž na jedno nabití, přibližně 10 dnů. Na náramku lze aktivovat stále aktivní displej, přičemž výdrž by měla být více než 3 dny na jedno nabití.

Fitbit Versa 4 a Fitbit Sense 2

Dále zde máme dvoje nové hodinky od Fitbit. I zde se společnost hlavně zaměřuje na sledování zdraví a kondice. Fitbit se chlubí subtilnější konstrukcí a také nižší hmotností. Zvládají kontinuální měření tepové frekvence, sledování fyzické aktivity, automaticky detekují chůzi a běh, monitorují stres a spánek.

Fitbit Sense 2 975x456x

Fitbit Versa 4 a Fitbit Sense 2; Zdroj: Fitbit

U obou modelů Fitbit konstatuje, že vydrží na jedno nabití 6 a více dnů v závislosti na využití. Součástí je rychlé nabíjení, díky kterému lze doplnit energii na jeden den za pouhých 12 minut.

Největší novinka se ale ukrývá v samotných aplikacích, jelikož právě tyto dva modely jsou jako první, které mají aplikaci Google Mapy a hlavně Google Wallet. To znamená, že lze používat a platit se službou Google Pay.

Fitbit Versa 4 se může pochlubit 40 sportovními režimy a potěší i integrovaná GPS. Fitbit Sense 2 má navíc Body Response pro monitorování stresu.

Cena Fitbit Versa 4 je 5 899 Kč a Fitbit Sense 2 přijde na 7 699 Kč. Do prodeje se dostanou v druhé polovině září. Jako dárek navíc nový majitel dostane 6 měsíců předplatného pro Fitbit Premium.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat