Motorola Moto S30 Pro se poodhaluje na renderech aktualizováno

Motorola Moto S30 Pro se poodhaluje na renderech [aktualizováno]
2022-08-08T16:30:06+02:00
• 8. 8. 2022

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 8. 8.

Motorola chystá další smartphone s názvem Moto S30 Pro. Až do této chvíle jsme nevěděli, jak vypadá, ale díky věrohodnému zdroji zde máme první rendery v tiskové kvalitě. Kromě toho se dozvídáme, že na zadní straně bude dominovat 50MPx snímač, kterému bude sekundovat 13MPx ultra širokoúhlý a také makro foťák. Přední strana mí nabídnout 32 MPx. O nabíjení se má postarat 68W nabíjení. Je zde jedna nepřesnost oproti původním spekulacím. Displej zřejmě nebude tak velký, jak se předpokládalo. Ale budeme si muset počkat, jestli skutečně bude mít 6,55palcovou úhlopříčku.

motorola moto s30 pro renders 409 800x800x motorola moto s30 pro renders 525 800x800x

Zdroj: slashleaks (se souhlasem)

Původní článek 31. 7.

Čínský regulační úřad TENAA vydal další potřebnou certifikaci telefonu z dílny společnosti Motorola. Výrobce už za pár dnů oficiálně představí hojně očekávanou dvojici novinek v podobě Moto X30 Pro a Razr 2022. Třetím zástupcem by se měl stát model s názvem Moto S30 Pro, který bude chtít zaujmout opět výkonnou výbavou.

Žádné ořezávátko

Zařízení nesoucí kódové označení XT2243-2 v přední části získá 6,67palcový OLED displej s Full HD+ rozlišením. Mezi jeho další vlastnosti údajně patří 120Hz obnovovací frekvence, poměr stran 20:9 nebo přímo uvnitř ukrytý skener otisků prstů.

Hardwarovou stránku zastoupí 5G procesor Snapdragon 888+ od Qualcommu, k němuž připojí až tři různé konfigurace pamětí – 8+128 GB, 12+256 GB, 16+512 GB. Bližší podrobnosti kolem zadní části nejsou zatím upřesněny. Zadní fotoaparát má nabídnout dva objektivy a článek baterie podpoří 68W nabíjení. U celé konstrukce můžeme vyzdvihnout tloušťku 7,6 mm či hmotnost 170 gramů.

Nasazený operační systém Android 12 bude překrytý vlastním rozhraním My UI. Ještě nekompletní seznam nyní uzavírá široká paleta barevných provedení – azurová, bílá, černá, červená, modrá, šedá, stříbrná, zlatá. Nakonec upřesňující informace včetně prvních fotografií bychom mohli znát během několika dnů.

Zdroje: gizmochina.com, slashleaks.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat