Honor přináší sluchátka Choice Earbuds X3i

Honor přináší sluchátka Choice Earbuds X3i
2022-08-12T10:22:15+02:00
• 14. 8. 2022

Zdroj: HiHonor

Čínská společnost Honor spouští předprodej u nových bezdrátových sluchátek, které zanedlouho začnou oficiálně dodávat na trh pod názvem Choice Earbuds X3i. Už na první pohled je zřejmé, že půjde o sluchátka s nevýrazným designem, základními funkcemi, nadstandardní výdrží baterie nebo nízkou prodejní cenou. Ovšem začátek volného prodeje doposud nebyl upřesněn.

Překvapí cenovkou

Všechny dostupné informace pochází ze zveřejněných marketingových plakátů, které výrobce stihl vydat ještě před oficiálním oznámením. Nicméně konkrétní datum budeme znát asi až v následujících týdnech. Sluchátka mají uvnitř disponovat 10mm audio měniči a také dvěma mikrofony. Ty se především postarají o redukci šumu, přičemž dokážou rozeznat přes 100 různých typů hluku a optimalizovat jej.

Honor Earbuds X3i 750x1313x

Zdroj: Gizmochina

Zároveň musíme dodat, že se nejedná o technologii aktivního potlačení okolního hluku. Kvalitní připojení obstarává funkce Bluetooth 5.3 a slibuje zde hlavně rychlejší přepínání mezi více zařízeními. Dále si zaslouží zmínku podpora kodeku AAC, zvýšená odolnost IP4 či možnost vzdálených aktualizací OTA. Velikost článku baterie zatím neznáme, ale celková výdrž má činit maximálně 28 hodin při postupném dobíjení z pouzdra.

Pro domácí trh byla v předprodeji stanovena lákavá cena v přepočtu 416 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat