Oppo pracuje až na šesti nových zařízení

Oppo pracuje až na šesti nových zařízení
2022-07-14T19:30:45+02:00
• 14. 7. 2022

Zdroj: Oppo

Pro letošní rok má společnost Oppo připraveno ještě hromadu novinek, o kterých právě teď jako první informuje známý zahraniční zdroj Digital Chat Station. Přestože obsah zprávy není příliš obsáhlý, tak dává alespoň hrubou představu o připravovaných modelech. Kromě chytrých telefonů půjde také o nositelná zařízení nebo novou verzi vlastního rozhraní.

Očekávání jsou velká

Už během měsíce srpna bychom měli poznat další přírůstek do řady Find X, u něhož po vzoru konkurence především naleznete výkonný procesor Snapdragon 8+ Gen 1 od Qualcommu. Dále se očekává jedna speciální edice telefonu, která by měla vzniknout ve spolupráci s firmou Kodak a tím navázat na loňský model Find X3 Pro Photographer Edition.

Nástupce za skládací Find N má být rovněž v pořadí, přičemž jeho vývoj probíhá pod kódovým názvem White Swan a někdy letos jej poznáme přímo jako Find N2. Do nabídky by se mohlo poprvé podívat ještě zařízení s véčkovou konstrukcí se skládacím displejem uvnitř. Momentálně mu patří jen kódové označení Dragonfly a k oznámení může dojít koncem roku.

Nakonec v září či říjnu údajně proběhne tisková konference, kde představí spoustu novinek. Minimálně lze vyhlížet sportovní náramek Band 2, chytré hodinky Watch 3 a vylepšené rozhraní ColorOS 13.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat