Mobvoi brzy představí TicWatch Pro 5 aktualizováno

Mobvoi brzy představí TicWatch Pro 5 [aktualizováno]
2023-05-17T15:10:34+02:00
• 17. 5. 2023

Ticwatch Pro 2020 a TicWatch Pro 4G/LTE; Zdroj: Dotekomanie.cz

4

Aktualizováno 17. 5.

Původně jsme očekávali, že Mobvoi bude jednou z prvních společností s hodinkami s novým procesorem, ale jak se ukazuje, museli jsme si počkat na samotné uvedení. Také jsme očekávali, že se hodinky budou jmenovat TicWatch Pro 4, ale vzhledem k čínské tradici, tak hodinky budou známé jako TicWatch Pro 5. Již nyní začíná marketingová kampaň, která je doprovázena soutěží o nepředstavený model. Soutěž jako taková trvá do 23. května. Bohužel firma neuveřejnila konkrétní datum, kdy budou hodinky TicWatch Pro 5 uvedeny, ale asi se tak stane někdy v květnu.

unnamed (3) 1800x2383x

Zdroj: Mobvoi

Aktualizováno 20. 7.

Firma Mobvoi společně s Qualcommem již potvrdila příchod nových hodinek s nejnovějším procesorem a dnes zde máme první náznak, jak budou hodinky vypadat, tedy aspoň trochu. Sice by mnozí očekávali rotační lunetu pro ovládání hodinek, ale asi se nedočkáme. Vzhledem k rychlosti zveřejňování informací odhadujeme, že hodinky budou představeny v řádu týdnů. Novinka by se měla jmenovat Mobvoi TicWatch Pro 4 a máme očekávat lepší výkon a hlavně delší výdrž na jedno nabití.

Mobvoi TicWatch Pro 4 1366x889 1366x889x

Zdroj: Mobvoi

Aktualizováno 19. 7.

Dnes jsme se dočkali představení nových procesorů od Qualcommu pro chytré hodinky a rovnou jsme se dočkali potvrzení, že procesor Snapdragon W5+ Gen 1 se prvně objeví u hodinek od společnosti Mobvoi. Zřejmě se tedy jedná o chystané prémiové hodinky, o kterých se začalo spekulovat.

Původní článek 18. 7.

Mezi velkými hráči na poli nositelné elektroniky se více méně prosadila společnost Mobvoi, která přišla na trh skrze mikroinvestice u svých prvních chytrých hodinek. Dnes nabízí celou řadu produktů, ale stále nejvíce dává důraz na hodinky. Posledním takovým modelem je TicWatch GTW eSIM. Nyní ale firma připravuje nové hodinky.

Hodinky s Wear OS

Společnost Mobvoi začala kontaktovat některé své nejvěrnější fanoušky s dotazem, jestli se chtějí zapojit do testování nových hodinek, na kterých se pracuje. Samotný popis je docela fádní. Zatím tedy víme, že hodinky nabídnou vylepšené senzory pro měření tepu a sledování fibrilaci síní.

Vzhledem k tomu, že popis zmiňuje, že budou obsahovat Google Pay, tak je jasné, že systémem bude Wear OS. Jen se zatím neví, jestli to bude rovnou nová generace, nebo stále Wear OS 2. Doufáme, že již ta nová. Hodinky nabídnou standardně GPS, mikrofon, reproduktor a budou mít certifikaci IP68. Měli bychom se ale dočkat vylepšené výdrže na jedno nabití. Odhadujeme, že Mobvoi minimálně použije Snapdragon Wear 4100+.

ww6vkinfawb91 1043x733x

Zdroj: u/jpcams (se souhlasem)

Hodinky mají přijít s prémiovým designem a celkově by se mělo jednat o nejvybavenější model od tohoto výrobce. Bohužel zatím nevíme, kdy se jich dočkáme. Vzhledem k testovací fází odhadujeme, že světlo světa spatří ve třetím kvartálu tohoto roku.

Zdroje: reddit.com, 9to5google.com, androidpolice.com, droid-life.com, droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Daniel Rokos

17. 5. 2023, 21:15

Ty určitě nejsou lepší Galaxy watch 4.

Mobvoi nasral tolik uživatelů s ticwatch pro 3 gps kvůli aktualizaci, že se na něj většina vykašle.

Přemysl Vaculík

VIP 17. 5. 2023, 17:14

Osobně jsem přesedlal na Galaxy Watch4 Classic a jsem spokojen.

Pavel Malina

19. 5. 2023, 12:24

Osobně jsem spokojen s Ticwatch 3 i na WearOS2. Ono taky běžné uživatele verze systému vůbec nezajímá. Neměli ten upgrade slibovat a nemohl by se zlobit nikdo.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat