Huawei brzy představí sluchátka FreeBuds Pro 2

Huawei brzy představí sluchátka FreeBuds Pro 2
2022-06-17T19:30:33+02:00
• 17. 6. 2022

Zdroj: Dotekománie

Ve velmi brzké době bychom mohli poznat další výsledek spolupráce mezi společnostmi Huawei a Devialet. Druhá jmenovaná značka původem z Francie je zaměřena na výrobu luxusních audio zařízení, přičemž čínskému výrobci by měla pomoci s vyladěním zvuku u připravovaných sluchátek. Podle aktuálního úniku v nejbližším období můžeme vyhlížet bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro 2.

Lepší než předtím

Pro AirPods Pro od Applu půjde o velmi silnou konkurenci a největší pozornost na sebe bude zřejmě strhávat funkce aktivního potlačení hluku, která ve třech stupních dokáže eliminovat zvuky až do výše 47 dB. Předchozí první generace to dotáhla jen k hodnotě 40 dB. Další novinkou jsou rovnou dva měniče s frekvenčním rozsahem 14 Hz až 48 000 Hz. První určený pro basy a druhý měnič pro výšky se středy.

Huawei FreeBuds Pro 2 2 660x660x Huawei FreeBuds Pro 2 1 660x660x

Zdroj: Winfuture

Ke kvalitnějšímu zvukovému výstupu má také přispět technologie Hi-Res Audio, vlastní ekvalizér Triple Adaptive Equalizer či nasazené algoritmy umělé inteligence. Celá konstrukce údajně získala certifikaci odolnosti IP54. Při postupném dobíjení zvládnou celkem 30 hodin provozu, ale s aktivovaným ANC na jedno nabití vydrží 4 hodiny. Bez aktivace ANC hrají 6,5 hodiny.

Obchodníci budou nabízet tři barevné verze (Blue Silver, Frost Silver, Ceramic White) za doporučenou prodejní cenu 199 eur (tj. cca 4 923 Kč).

Huawei FreeBuds Pro 2 4 800x800x Huawei FreeBuds Pro 2 3 660x660x

Zdroj: Winfuture

Zdroj: winfuture.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat